Haemme Kansan Sivistystyön Liittoon ja KSL-opintokeskukseen viestinnän harjoittelijaa syksyksi 2018 Helsinkiin. Toivomme, että olet kiinnostunut sähköisestä viestinnästä, markkinoinnista ja tapahtumien suunnittelusta sekä opiskelet viestintää tai vastaavaa alaa joko yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa.

Harjoittelijan keskeisiin tehtäviin kuuluvat:

  • verkkosivuston, sosiaalisen median ja uutiskirjeen sisällöntuotannossa ja päivittämisessä avustaminen
  • tilaisuuksien järjestelyissä avustaminen
  • muu viestintää taustoittava työ ja hallinnon avustavat tehtävät.

Tehtäviä voidaan painottaa kiinnostuksen kohteidesi sekä opintojesi mukaan. Kaikista tärkeintä on kuitenkin kyky ja halu oppia uusia asioita sekä utelias ja innokas asenne.

Työtehtävät edellyttävät suomen kielen hallintaa, keskeisten ohjelmistojen ja digiympäristön työkalujen ja toiminnan hyvää osaamista. Muu kielitaito ja graafinen osaaminen ovat eduksi. Toivomme harjoittelijan kokevan KSL:n ja KSL-opintokeskuksen arvot ja vapaan sivistystyön itselleen läheisiksi.

Palkallisen harjoittelun edellytyksenä on oppilaitoksen (yliopiston/korkeakoulun) myöntämä harjoittelutuki. Muussa tapauksessa harjoittelu on palkaton.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 12.8. mennessä tiedottaja Outi Moilaselle osoitteeseen tiedottaja@ksl.fi. Laita viestin otsikoksi ”Hakemus viestinnän harjoittelijaksi” ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisääthän liitteet viestiin pdf-muodossa!

Lisätietoja antavat:

  • tehtävien sisältöihin liittyen tiedottaja Outi Moilanen, tiedottaja@ksl.fi / 040 674 9610
  • käytännön asioihin liittyen pääsihteeri/opintojohtaja Tuula Kumpumäki, tuula.kumpumaki@ksl.fi / 050 323 9143

KSL-opintokeskus on valtakunnallinen vasemmistolainen aikuisoppilaitos, joka kouluttaa, tukee järjestöjä ja tuottaa julkaisuja.