Kuvassa eri-ikäisiä ihmisiä katsomassa alas lattiaan

Tuemme järjestösi omia kursseja

Haluaisiko järjestösi kouluttaa jäseniään, vapaaehtoisiaan tai työntekijöitään? Tuemme järjestöjen omia kursseja: tarjoamme apua kurssin suunnitteluun ja taloudellista tukea kurssin kulujen kattamiseen.

Sekä jäsenjärjestömme että monet muut eri aloilla ja eri puolilla Suomea toimivat järjestöt järjestävät kursseja yhteistyössä kanssamme: kurssijärjestäjinä on yli 80 järjestöä. Tutustu materiaaleihimme ja kysy rohkeasti lisätietoja kurssisuunnittelijalta, jos haluat toteuttaa kanssamme kursseja, jotka kehittävät järjestöäsi!

Viime vuonna 65 yhdistystä järjesti tuellamme 439 kurssia, yhteensä 13 000 opetustuntia!

Kuka voi saada kurssitukea?

KSL-opintokeskuksen kurssitukea voi hakea rekisteröity yhdistys. Kurssituen määrä on hieman suurempi KSL:n jäsenjärjestöille ja niiden alue- ja paikallisyhdistyksille.

Millainen kurssi voi saada tukea?

Kurssitukeamme voi saada kurssi, jolla on opinnollinen tavoite – tarkoituksena on oppia jotain uutta. Kursseja ovat esimerkiksi kehittämispäivät, luennot, verkkokurssit ja opinnolliset keskustelutilaisuudet. Voitte ideoida kurssin sisällöt ja toteutuksen vapaasti, mutta halutessanne saatte siihen myös apua ja neuvoja meiltä. Järjestämme kouluttaja- ja ohjaajakoulutuksia sekä julkaisemme erilaisia tukimateriaaleja.

Kurssin tulee kestää vähintään neljä 45 minuutin opetustuntia. Kurssilla on oltava vähintään kahdeksan 15 vuotta täyttänyttä osallistujaa.

Kuinka kurssitukea haetaan?

Kurssiin liittyvä asiointi hoidetaan KSL-opintokeskuksen sähköisessä Tiramisu-palvelussa.

Kurssituen opas

Kurssituen oppaasta löydät perustiedot kurssien järjestämisestä.

Kurssikirje

Lähetämme kurssijärjestäjille ajankohtaista tietoa sähköisellä kurssikirjeellä. Kurssikirjeen voi tilata kurssisuunnittelijalta.

Kurssikirje 7/2020
Kurssikirje 6/2020
Kurssikirje 5/2020
Kurssikirje 4/2020
Kurssikirje 3/2020
Kurssikirje 2/2020
Kurssikirje 1/2020

Ksenia Peltovuori

Kurssisuunnittelija