Saimme lokakuun alussa uuden jäsenen työyhteisöömme, kun Tuike Merisaari aloitti määräaikaisena koulutussuunnittelijana. Hän on aiemmin työskennellyt ohjaajana, projektityöntekijänä, suunnittelijana ja kouluttajana hankkeissa, järjestöissä ja opintokeskuksissa. KSL-opintokeskuksessa Tuike kehittää digitaalisten palveluiden saavutettavuutta ja suunnittelee verkkokoulutuksia.

Opintokeskusmaailma on Tuikelle ennestään tuttu.

– Olen aiempien töideni kautta tutustunut vapaaseen sivistystyöhön, lakiin vapaasta sivistystyöstä ja aikuiskasvatukseen. Vuonna 2018 tein Kansalaisfoorumille tutkielman esteettömyyden toteutumisesta opintokeskuksissa. Tuolloin haastattelin myös KSL-opintokeskuksen työntekijöitä esteettömyydestä koulutuksissa.

Vuonna 2014 yhteisöpedagogiksi valmistuneen Tuiken mielestä uusi työ ja -paikka vaikuttavat mielenkiintoiselta.

– Olen päässyt jo hyvin jyvälle siitä, mitä täällä tehdään. Erityisesti verkkokoulutuksiin on ollut mielenkiintoista perehtyä. Koen, että työyhteisö on mukava, rento ja vastaanottavainen.

Erityisen ilahtunut Tuiken tulosta on tiedottaja Outi Moilanen.

– Yksi ensi vuoden strategisista painopisteistä on saavutettavuuden kehittäminen. On upeaa saada työyhteisöömme Tuiken kaltainen saavutettavuuden asiantuntija. Uskon, että voin itse oppia häneltä paljon digitaalisten palveluiden saavutettavuudesta.

Vapaa-aikanaan Tuike harrastaa taidenäyttelyjä, maalaamista ja toimii kotitalonsa talotoimikunnan hallituksessa sekä osallistuu Helsingin Vasemmistoliiton sotetyöryhmään.

Toivotamme Tuiken lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme!

Tavoitat Tuiken puhelimitse 050 309 7864 tai sähköpostitse tuike.merisaari@ksl.fi.

>  Kouluta kestävästi ja yhdenvertaisesti -oppaastamme saat vinkkejä yhdenvertaisten koulutusten ja muiden ryhmätilanteiden suunnitteluun.

> Lue Kansalaisfoorumin -artikkeli” Kotisivujen saavutettavuus testissä”. Artikkelissa kerrotaan, millainen on sokealle saavutettava verkkosivusto.