Tampereen toimipisteemme sai keväällä uuden jäsenen joukkoonsa, kun mediatuottajana aloitti Seppo Helle. Helle on tehnyt aikaisemmin käsikirjoituksia ja kuunnelmia, muun muassa draamaa Ylelle ja opastuksia Pukstaaviin, suomalaisen kirjan ja kirjallisuuden kulttuurihistorialliseen museoon. Seppo on toiminut myös Tampereen ammattikorkeakoulussa taiteen ja viestinnän teknisenä tuottajana.

– Tällä hetkellä tuotan Osuuskunnan perustamiskurssin videomateriaaleja. Käsikirjoitan ja ohjaan – se on aika laaja projekti, kertoo Seppo innoissaan nykyisestä toimenkuvastaan KSL:n opintokeskuksessa.

Osuuskunnan perustamiskurssi järjestetään verkkokurssina ensi vuoden huhtikuussa 2019 ja kurssi antaa valmiudet osuuskunnan perustamiseen. Kurssi sisältää opetusvideoita ja muita materiaaleja, jotka antavat hyvän kuvan osuuskunnan toiminnasta.

Työilmapiiriä Seppo kuvailee positiiviseksi ja kannustavaksi.

– Tähän työyhteisöön on ollut helppo ja kiva tulla. Olen pistänyt merkille, että täällä yhteisön toimintatavat todella kohtaavat yhdistyksen vision ja strategian sekä näkyvät laadukkaassa lopputulemassa. Se tuntuu poikkeuksellisen hienolta ja käy yksiin myös oman arvomaailmani kanssa.

Vapaa-aikana Seppo seuraa kiinnostuneena eri alojen taiteita sekä harrastaa matematiikkaa ja fysiikkaa. Yhteiskunnalliset asiat ovat lähellä Sepon sydäntä ja hän on ollut mukana vastustamassa ystäviensä pakkopalautuksia.

– Pitää pystyä seisomaan niiden arvojen takana, joita edustaa, tuumaa Seppo.

Toivotamme Sepon lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme! KSL:n Helsingin toimipisteessä jatkaa työtehtäviään  Alex Day ja tiedottaja Outi Moilasella on viestinnän harjoittelija 30.11. asti.

Tavoitat Sepon sähköpostitse seppo.helle@ksl.fi tai puhelimitse 050 351 4367.