SivistysSilta-hankkeen kulttuuriaktivisminäyttelyn taideteokset ja Paiskaa tassua -kampanjan valokuvat nähdään joulukuussa Helsingissä. Näyttely on esillä KSL-opintokeskuksen tiloissa (Lintulahdenkatu 10, 4 krs., Helsinki).

Kutsumme kaikki mukaan avajaisiin maanantaina 3.12. klo 15-18. Samassa yhteydessä KSL-opintokeskus ja muut vasemmistotoimijat tarjoavat toimitiloissaan perinteiset jouluglögit. Muutoin näyttely on avoinna 4.–5. 12. ja 10.–14.12.2018 arkipäivisin klo 13–15. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Esillä olevat teokset on tuotettu sisällissodan muistovuoteen ja sivistyneen vuoropuhelun edistämiseen tähdänneen SivistysSilta-kulttuuriaktivismihankkeen työpajoissa eri puolilla Suomea vuoden 2018 aikana. Huhtikuussa toteutettiin Ristipistoja sivistyneesti -työpajat Joensuussa ja Kolarissa yhteistyössä Eläkeläiset ry:n kanssa. Loka-marraskuussa toteutettiin Helsingissä ja Tampereella kolme draama- ja valokuvaustyöpajaa, joiden tuloksena syntyi yksitoista kuva- ja käsityösarjaa luoden sadan vuoden sillan vuodesta 1918 tähän päivään.

Näyttelyssä on esillä myös 775 Polaroid-valokuvaa, jotka otettiin Paiskaa tassua –kampanjapisteillä yhdeksässä yleisötilaisuudessa eri puolilla Suomea touko-lokakuussa 2018. Kuvien avulla osallistujat kertovat, millainen on heidän mielestään hyvä väittelijä.

Lisätietoja SivistysSilta -hankkeesta ja Paiskaa tassua -kampanjasta antaa kulttuurituottaja Kai Artes, kai.artes@ksl.fi tai 040 725 6171. Yli viiden hengen ryhmät voivat myös tiedustella Artesilta yksityisaikoja näyttelyyn tutustumista varten.

> Lue lisää SivistysSilta -hankkeesta ja Paiskaa tassua –kampanjasta

Vuoden 2018 SivistysSilta-hanke ja Paiskaa tassua –kampanja on toteutettu Kuluttajaosuustoiminnan säätiön tuella.