Tuotamme Ouluun Oo hilijaa %&#/! -tarinateatteria kiusaamisesta -esityksen marraskuussa yhteistyössä Helsingin tarinateatterin, Kansalaisfoorumin, Maaseudun sivistysliiton ja Opintokeskus Siviksen kanssa. Esityksessä pysähdytään ja heittäydytään kuulemaan ja kokemaan tarinoita kiusaamisen, vihapuheen ja erilaisuuden teemoista.

Tarinateatteri on yhteisöteatterin muoto, jonka tavoitteena on tehdä koettu näkyväksi ja jaettavaksi. Esityksessä yleisö ja esiintyjät kohtaavat yleisön kokemustarinoiden äärellä. Näyttelijät ja muusikot improvisoivat kerrottuja kokemuksia ja ohjaajat johdattavat yhteisen illan kulkua.

Helsingin tarinateatteri ja KSL-opintokeskus ovat tutkineet yhdessä tarinateatterin mahdollisuuksia tasa-arvoisen kansalaisdialogin välineenä keväällä ja syksyllä 2019. Yhteistyöhanke ”Turpa kii…tai” on keskittynyt kiusaamisen ja vaientamisen kokemuksiin sekä yksityiselämässä että työrooleissa. Pysähdy! – tarinoita ulkopuolisuudesta ja muukalaisuudesta, on kuuden tutkivan tarinateatteriesityksen sarjan toiseksi viimeinen esitys.

Pysähdy! -Tarinateatteria kiusaamisesta 
lauantaina 2.11. kello 14-15.30
Turusen sahan kulttuurisalissa, Pikisaarentie 10, Oulu

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Esitystä on tukenut Kulttuuriosuustoiminnan säätiö.

Lisätietoja: kulttuurituottaja Jutta Lithovius, jutta.lithovius@ksl.fi tai 0400 308 509.

> Esitys Facebookissa

KSL-opintokeskuksen kulttuuritoiminta perustuu kulttuuriaktivismiin: se on yhteiskunnallisesti kantaaottavaa kulttuuria, johon kaikilla on mahdollisuus osallistua. Teemme monenlaista yhteistyötä kulttuuriaktivismin saralla järjestöjen ja erilaisten toimintaryhmien kanssa.