Elämme tällä hetkellä keskellä kahta globaalia kriisiä. Koronakriisi on globaalikriisi, kuten ilmastonmuutoskriisi. Keväällä korona pysäytti maailman, mikä osaltaan vähensi ilmastonmuutosta lisäävien kasvihuonekaasupäästöjen vähenemisen ja ympäri maailmaan herättiin siihen, miten luonto heräsi henkiin ihmisten jäädessä kotiin eristyksiin. Vaikka ilmastonmuutoskriisi on ollut tiedossa vuosikymmeniä, silti tätä kriisiä ei ole ratkaistu.

Järjestämme IlmastoAreenan Ilmastonmuutos vs korona -verkkotapahtumassa Jalanjälkeni-käsityöaktivismityöpajan tiistaina 6.10. Tapahtumassa keskustellaan siitä, miten nämä kaksi kriisiä kohtaavat ihmisten elämässä. Työpajassa pohditaan käsityöaktivismin keinoin keskustelutilaisuuden teemoja, miten valinnoilla ja päätöksillä voidaan vaikuttaa parempaan tulevaisuuteen ja maapallon hyvinvointiin.

Tule mukaan tekemään käsityöaktivismia ilmoittautumalla Ilmastonmuutos vs korona -tapahtumaan.

> Ilmoittaudu mukaan ja tilaa maksuton Jalanjälkeni-materiaalipaketti viimeistään 24.9.2020.

Mukana keskustelussa muun muassa dosentti Arto O. Salonen, tähtitieteilijä Esko Valtaoja, Sitran asiantuntija Sari Laine ja kriiviestinnän tohtori Maarit Pedak. 

IlmastoAreena on Iin kunnan kehittämisyhtiö Micropolis Oy:n kolmivuotinen viestintähanke, jota rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maaseuturahasto ja Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Lisätietoja: kulttuurituottaja Jutta Lithovius, jutta.lithovius@ksl.fi tai 0400 308 509

> Jalanjälkeni-käsityöaktivismikampanja

> IlmastoAreena