Jäsenjärjestöjen alue- ja paikallisyhdistysten sekä KSL:n tukimaksua maksavien ammattiliittojen kurssituen suuruus nousee 22 eurosta 25 euroon opetustunnilta vuoden 2020 alusta alkaen. Jäsenjärjestöjen kurssituki säilyy 25 €/opetustunti ja muiden järjestöjen kurssituen määrä on 15 €/opetustunti.

– Haluamme kannustaa jäsenjärjestöjen paikallisyhdistyksiä järjestämään monipuolista opintotoimintaa. Näen, että järjestöissä toimivat vapaaehtoiset ja työntekijät välittävät tietoa ja osaamista monipuolisesti erilaisista aiheista sekä tarjoavat harrastuksen ja yhteisön monille. Haluamme olla tukemassa tällaista aktiivista kansalaistoimintaa, sanoo KSL-opintokeskuksen kurssisihteeri Emmi Alho.

Hae kurssitukea vuodelle 2020

Saadakseen taloudellista tukea opintotoimintaan järjestöjen on haettava opetustunnit koko ensi vuodelle sähköisessä Tiramisu-palvelussa 1.12.2019 mennessä. Mikäli teillä ei ole Tiramisu-tunnuksia, olkaa pikaisesta yhteydessä meihin.

– Nyt kannattaa miettiä millaista opintotoimintaa haluatte järjestää ensi vuonna ja hakea siihen tukea meiltä. Tarkemmat kurssikohtaiset suunnitelmat voi miettiä lähempänä kurssin järjestämisajankohtaa, tässä vaiheessa riittää yleisluontoisempi arvio siitä mitä haluatte tulevana vuonna oppia ja opettaa, kannustaa Alho. Tukea voi hakea pienissä määrin myös kesken vuoden, jolloin katsomme opetustuntien myönnön tilannekohtaisesti.

Tilaa KSL-materiaalia kurssillesi

KSL-opintokeskuksen kurssijärjestäjät voivat tilata KSL-materiaalia omiin koulutuksiinsa.  Tilattavissa on muun muassa kyniä, kansioita ja muistilehtiöitä. Materiaalin tilaaminen onnistuu kätevästi Tilaa materiaalia kurssillesi -lomakkeella.

Lisätietoja: Emmi Alho, kurssit@ksl.fi, 040 725 6171 (tavoitettavissa to 21.11., pe 22.11. ja ma 25.11.) tai Jutta Lithovius, jutta.lithovius@ksl.fi tai 0400 308 509 (tavoitettavissa ma 25.11, ke 27.11. ja to 28.11.)

> Lue lisää kurssituen hakemisesta

> Tiramisun käyttöohje

> Lataa kurssitukiflyeri

> Tilaa materiaalia kurssillesi