Onko korona uudenlaisen yhteisöllisyyden ja solidaarisuuden alku? Mitä mahdollisuuksia netti tarjoaa yhteisölliselle toiminnalle?

Erilaisia nettiyhteisöllisyyden ja keskinäisen avun muotoja on organisoitu jo ennen nykyistä poikkeustilaa, mutta kriisin aikana tarve näille yhteisöille sekä avun saamiselle ja antamiselle on korostunut. Monet kaipaavat apua arkisten asioiden hoitamisessa, haluavat tukea toisiaan useiden palveluiden ollessa tauolla tai haluavat keskustella siitä, muuttuuko maailma ja yhdessä olemisen tavat kriisin seurauksena.

Järjestämme Uusi yhteisöllisyys poikkeustilassa -oppimisen aamiaisen torstaina 16.4.2020 kello 9 Zoom-verkkoympäristössä. Voit saapua paikalle alkaen kello 8.45. Varaa halutessasi itsellesi oma maistuva aamiainen.

Oppimisen aamiaisella aihetta alustaa osallistumisen, yhteiskunnan ja yhteisöllisten hankkeiden asiantuntija Pauliina Seppälä, jonka tunnetuimpia projekteja ovat Yhteismaa, Nappi Naapuri ja Mesenaatti.me.

Ohjelma

8.45-9.00 Yhteydet kuntoon

9.00-9.30 Pauliina Seppälä

9.30-10.00 Kysymyksiä ja keskustelua

> Liity tästä webinaariin 

Oppimisen aamiaisen tarkoituksena on luoda jäsen- ja yhteistyöjärjestöillemme paikka, jossa voi epävirallisemmissa merkeissä verkostoitua muiden järjestötoimijoiden kanssa, keskustella järjestökoulutuksen ajankohtaisista asioista sekä oppia uutta palveluistamme.

Valokuva: Vesa Laitinen