Järjestötyö on palkitsevaa ja innostavaa. Koska työtä tehdään suurella sydämellä, on syytä tiedostaa oma jaksaminen ja tehdä jotakin sellaista, mikä ruokkii sielua ja hoitaa myös ruumista.

Mihin olet tyytyväinen työssäsi? Imaiseeko työsi sinut mennessään? Työn imun mahdollistajia on muun muassa työyhteisö, työn ihmisläheisyys ja järjestön arvot. Muita voimavaratekijöitä ovat työn autonomia, joustavuus, mahdollisuus oppimiseen ja työn tuunaamiseen. Työn imua heikentää puolestaan turha byrokratia, työn liiallinen määrä, yksin tekeminen ja sisäisen viestinnän epäonnistuminen.

Työn imu järjestötyössä -aamiaisella asiasta alustaa järjestöjohtaja Anu Uhtio, joka on pohtinut aihetta “Sydämellä me tehdään, vaan ei sydänverellä” -pro gradussaan.

Ohjelma

8.30- Aamiainen tarjolla
9.00-9.30 Anu Uhtion alustus
9.30-10 Keskustelua ja verkostoitumista

Paikka: KSL:n Helsingin toimisto, Lintulahdenkatu 10, 4. krs.

Oppimisen aamiaisten tarkoituksena on luoda jäsen- ja yhteistyöjärjestöillemme paikka, jossa voi epävirallisemmissa merkeissä verkostoitua muiden järjestötoimijoiden kanssa, keskustella järjestökoulutuksen ajankohtaisista asioista sekä oppia uutta palveluistamme. Järjestämme syksyllä toisen aamiaisen torstaina 28.11. teemalla aktiivinen kansalaisuus. Tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta paikkoja on rajoitetusti.

Somessa häshtägillä: #KSLoppimisenaamiainen

> Ilmoittaudu 16.9. mennessä
> Tilaisuus Facebookissa