Kuvassa videokamera. joka kuvaa ihmistä

KSL-opintokeskuksen podcastit

KSL-opintokeskus julkaisee omaa KSLcastia, joka pureutuu järjestömaailman ajankohtaisiin teemoihin koulutuksen ja kulttuuriaktivismin näkökulmasta. Podcasteja voit kuunnella näppärästi tämän sivun kautta.

Olli Sydänmaan kasvokuva
Olli Sydänmaa

Monimediatuottaja

050 590 0716
olli.sydanmaa@ksl.fi

Verkkokoulutukset tavoittavat osallistujia ympäri Suomen 

Verkkokoulutuksia käsittelevässä podcastissa koulutustuottajat Krissu Sirola-Korhonen ja Jukka Peltokoski kertovat KSL-opintokeskuksen verkkokoulutus tarjonnasta mediatuottaja Olli Sydänmaan haastattelemina.

Tällä hetkellä järjestämme verkko-opintoina Yhdistystoiminnan avaimet -oppaaseen perustuvia osallistavia ja ohjattuja koulutuksia. Syksyllä puolestaan aloitetaan Osku viidessä päivässä -verkkokoulutus, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua ja paneutua osuuskuntatoimintaan. Nimensä mukaisesti kurssi on rakennettu niin, että sen voi suorittaa viidessä päivässä ja opiskelu tapahtuu itsenäisesti tutustuen materiaaleihin, videoihin sekä tehden kurssitehtäviä.  

Kuuntele, miten osallistuminen KSL-opintokeskuksen verkkokoulutukseen onnistuu.

Puheenjohtajan johtamistaidot

Kuuntele KSL-opintokeskuksen koulutustuottaja Tiina Flygareen ajatuksia yhdistysjohtajuudesta. Samalla selviää, millaisia teemoja käsitellään Puheenjohtajan johtamistaidot -koulutuksessa.