Siirry sisältöön

Kurssituki järjestöille

KSL-koti

KSL-koti

Rekisteröidy uuteen KSL-koti -palveluun ja hae opetustunteja vuodelle 2023 joulukuun alkuun mennessä.

Vuoden 2023 opetustuntihaku tapahtuu uudessa KSL-kodissa 2.11.–2.12.2022. Ennen kuin pääset kirjautumaan KSL-kotiin, yhdistyksenne virallisen nimenkirjoittajan tulee täyttää rekisteröitymislomake ja allekirjoittaa se sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

Tämä kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen opetustuntihaun päättymistä, mielellään 28.11.2022 mennessä.

Vuoden 2023 kurssien kurssisuunnitelmat ja -selvitykset tehdään KSL-kodissa. Tiramisu on auki 31.1.2022 asti, johon mennessä vuoden 2022 kurssit tulee olla selvitettynä.

Rekisteröidy KSL-kodin käyttäjäksi

1. Jokaisen vuodelle 2023 koulutustukea hakevan yhdistyksen on rekisteröidyttävä KSL-koti -palveluun. Rekisteröityminen tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta, jonka täyttää ja allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla yhdistyksen virallinen nimenkirjoittaja.

2. Lomakkeen täyttämisen jälkeen rekisteröimme yhdistyksen ja luomme käyttäjätunnukset rekisteröitymislomakkeessa ilmoitetuille yhteyshenkilöille. Kun tunnukset on luotu, yhteyshenkilöt saavat sähköpostin kautta ohjeet kirjautumiseen.

3. Rekisteröimisessä ja tunnusten luomisessa voi mennä muutama arkipäivä, joten rekisteröitymislomake kannattaa täyttää hyvissä ajoin ennen opetustuntihaun päättymistä, mielellään viimeistään 28.11.2022.

Hae opetustunteja KSL-kodissa

1. Kirjaudu sisään KSL-kotiin osoitteessa ksl-koti.fi

2. Klikkaa etusivun valikosta yhdistyksesi nimeä.

3. Klikkaa Opetustuntien hakeminen -kohdasta Laadi hakemus. Voit myös valita ylävalikosta Opetustunnit ja Laadi hakemus.

4. Täytä hakemus.

5. Tallenna. Voit halutessasi muokata hakemusta viimeiseen hakupäivään 2.12.2022 asti.

Kysy neuvoa