Oletko sinä uusi työkaverimme järjestö- ja oppilaitosmaailmaa yhdistävässä toimintaympäristössä, KSL-opintokeskuksessa?

Haemme asiakaspalvelusta, järjestötoiminnasta ja oppimisesta innostuvaa

KURSSISIHTEERIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin.

KSL-opintokeskus tukee taloudellisesti ja pedagogisesti lähes 100 järjestön opinnollista kurssitoimintaa eri puolilla Suomea. Kurssisihteeri vastaa tehtävässään kurssijärjestäjien neuvonnasta ja ohjauksesta sekä kurssitoiminnan hallinnollisista tehtävistä.

Tehtävän menestyksekäs hoitamien edellyttää

  • soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa osaamista (esim. taloushallinnosta)
  • oma-aloitteisuutta, hyviä tiimityötaitoja, organisointikykyä ja kehittävää työotetta
  • osaamista työskennellä sujuvasti sähköisissä toimintaympäristöissä (mm. Microsoft Office 365, sosiaalisen median eri kanavat)
  • ymmärrystä kouluttajuudesta ja ohjaajuudesta

Lisäksi jaat KSL:n arvomaailman ja järjestötoiminta on sinulle tuttua. Sinulla on mahdollisesti myös pedagogista osaamista tai koulutuskokemusta. Katsomme eduksi ruotsin ja englannin kielen taidon.

KSL:ssä sinua odottaa mukava tiimi, kiinnostava, kehittämisen mahdollistava työtehtävä ja KSL:n pedagogisen henkilöstön tuki tehtävässäsi. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja joustavat työskentelymahdollisuudet. Tehtävä asettuu KSL:n palkkajärjestelmässä vaativuusryhmään 6, ja sen palkka on 2842 e/kk. Tehtävään kuuluu satunnaisesti ilta- ja/tai viikonlopputyötä sekä matkustusta Suomessa. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, mielellään 4.5. alkaen (tai sopimuksen mukaan).

Lisätietoja tehtävästä antaa opintojohtaja Tuula Kumpumäki puh. 050 3239 143 (puhelut pe 28.2. klo 9-12, pe 6.3. klo 9-12 ja ti 10.3. klo 15-16.30) tai tuula.kumpumaki@ksl.fi.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla tuula.kumpumaki@ksl.fi 11.3.2020 mennessä. Liitä hakemukseen CV:si ja tallenna ne yhdeksi pdf-tiedostoksi, jonka nimeät omalla nimelläsi. Haastattelut järjestetään 26.3 ja 27.3. Helsingissä, osoitteessa Lintulahdenkatu 10. Haastatteluun kutsutaan erikseen.

 

KSL-opintokeskus on järjestöjen kouluttaja ja valtakunnallinen, vasemmistolainen vapaan sivistystyön oppilaitos.  Tuemme kansalaisyhteiskuntaa kehittämällä, kouluttamalla ja tarjoamalla työkaluja tavoitteelliseen järjestötyöhön. Koulutuksemme vahvistavat aktiivista kansalaisuutta – olemme aktivistien opintokeskus. Tutustu kurssitoimintaamme www.ksl.fi/tukea-jarjestoille/