Kansan Sivistystyön Liitto KSL ry:n uutena pääsihteerinä aloittaa Tuula Kumpumäki. Hän on erityisopettaja ja yhteisöpedagogi (ylempi AMK). Kumpumäki on toiminut Yhteiset Lapsemme ry:n toiminnanjohtajana vuodesta 2009 lähtien.

– Otan innolla ja odottavin mielin uuden työtehtävän vastaan. KSL on hyvämaineinen ja toimiva järjestö sekä opintokeskus. Erityisesti tulen panostamaan jäsenjärjestöyhteistyöhön sekä kotouttavan koulutuksen mahdollisuuksiin. Tuon mielelläni oman osaamiseni uuden työyhteisön käyttöön ja lähden myös itse oppimaan uutta, sanoo Kumpumäki.

Pääsihteerinä ja opintojohtajana aiemmin toiminut Anneliina Wevelsiep siirtyy 1.2. alkaen uuteen tehtävään Kalliolan Setlementtitalon johtajaksi. Hän kiittää lämpimästi KSL:a ja sen yhteistyöverkostoja.

– Uudessa tehtävässäni tulen jatkamaan työtä yhteiskunnallisen yhdenvertaisuuden ja osallisuuden edistämiseksi. Kansan Sivistystyön Liitto ja KSL-opintokeskus tekevät yhteiskunnallisesti erittäin merkittävää työtä. Uskon, että kansalaisyhteiskunnan ja osallisuutta voimistavan työn arvo ja merkitys tulee kasvamaan tulevaisuudessa. Esimerkiksi vapaalle sivistystyölle annettu uusi yhteiskunnallinen tehtävä kotouttavan koulutuksen parissa on tärkeä avaus, johon myös KSL-opintokeskus on tarttunut. Vahva jäsenjärjestöyhteys ja vapaan sivistystyön toimijoiden yhteinen edunvalvonta ovat tärkeitä painopisteitä jatkossakin.

Kuva: Catarina Soidinsalo

Lisätietoja: KSL:n edustajiston puheenjohtaja Mikko Koikkalainen, mikko.koikkalainen@vasemmistoliitto.fi tai 040 6433 350.