Vuosikello yhdistyksen toiminnan apuna

Onko tapahtumien järjestelyaikataulut mietittävä joka kerta uudelleen? Unohtuiko hyvästä tapahtumasta ilmoittaa jäsenille ajoissa? Miten voisi helpottaa kokousten suunnittelua ja ajanhallintaa?

Vuosikello on yhdistyksen vuoden aikana tapahtuvia toimintoja kuvaava aikataulu, jonka toteutuksessa on hyödynnetty visuaalisia elementtejä. Tarkasteltavan ajanjakson ei kuitenkaan tarvitse olla koko kalenterivuosi, välillä pelkkä vuosineljänneksen aikataulutus voi riittää helpottamaan työn suunnittelua.

Vuosikellokoulutuksen tarkoituksena on saattaa yhdistyksen olemassa oleva toimintasuunnitelma näkyvään ja aikataulutettuun muotoon sekä toimia työpajana, jossa yhdistyksen jäsenet vievät suunnitelmiaan käytäntöön. Kun tavoitteet ovat selvillä, on helpompaa rakentaa rinnalle tarkempia aikatauluja ja työnjakoja eri tehtäviin liittyen.

Krissu Sirola-Korhonen

Koulutus­tuottaja

Voit tilata KSL-opintokeskuksesta koulutuksia eri kokoisille ryhmille. Koulutukset toteutetaan tarpeidenne ja toiveidenne mukaan, ja ne voivat kestää vain muutaman tunnin tai olla pitkäkestoinen prosessi. Kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta aloilta ja aiheista. Koulutus voidaan järjestää joko KSL:n tiloissa tai muussa haluamassanne paikassa. Tilauskoulutusten hinnat vaihtelevat koulutussisältöjen ja -järjestelyjen mukaan. Tutustu koulutusvaihtoehtoihimme, ota yhteyttä ja kerro koulutustarpeestanne!

Järjestämme myös avoimia koulutuksia, joihin voi osallistua kuka tahansa yksittäinen osallistuja.