Virtaa yhdistykseen

Mitä yhdistyksen kehittämisellä tarkoitetaan? Mitkä asiat voisivat olla paremmin ja millainen on teidän hyvin toimiva järjestö? Koulutus sopii hyvin yhdistyksen hallitukselle tai vaikka koko porukalle, kunhan vähintään puheenjohtaja on mukana.

Tarkastellaan yhdessä tekemällä mitä tarkoitetaan yhdistyksen kehittämisellä ja millaiset kehittämiskohteet ovat juuri teille tarpeellisia. Päivän pääosassa olette te, yhdistyksen toimijat!

Saatte mukaanne 1-3 valmista kehittämissuunnitelmaa, joka johtaa pienin askelin kohti asettamaanne tavoitetta. Voitte hakea suunnitelmanne toteuttamiseen KSL-opintokeskuksen opintokerhotukea.

Koulutus sopii hyvin yhden yhdistyksen porukalle (johtokunta, hallitus, aluejärjestö, ammattiosasto).

Toteutus: Päiväkoulutus (7 ot)

Tarja Muukkonen

Koulutuspäällikkö

050 594 2951
tarja.muukkonen@ksl.fi

Voit tilata KSL-opintokeskuksesta koulutuksia eri kokoisille ryhmille. Koulutukset toteutetaan tarpeidenne ja toiveidenne mukaan, ja ne voivat kestää vain muutaman tunnin tai olla pitkäkestoinen prosessi. Kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta aloilta ja aiheista. Koulutus voidaan järjestää joko KSL:n tiloissa tai muussa haluamassanne paikassa. Tilauskoulutusten hinnat vaihtelevat koulutussisältöjen ja -järjestelyjen mukaan. Tutustu koulutusvaihtoehtoihimme, ota yhteyttä ja kerro koulutustarpeestanne!

Järjestämme myös avoimia koulutuksia, joihin voi osallistua kuka tahansa yksittäinen osallistuja.