Perustulon perusteet

Opi perustulon perusasiat ja tutustu Vasemmistoliiton perustulomalliin! Perustulo on yksi puhutuimpia viime aikojen poliittisia aloitteita. Se tarkoittaa vastikkeetta käteen jaettavaa rahasummaa, ja sitä on perusteltu muun muassa työn muuttumisella ja köyhyyden poistamisella. Koulutus sopii kaikille vasemmistolaisesta keskustelusta ja politiikasta kiinnostuneille.

Toteutus: Yksi lähipäivä (7 ot). Koulutus voidaan järjestää myös luentona, keskustelutilaisuutena, päiväseminaarina tai lyhytkurssina.

Tarja Muukkonen

Koulutuspäällikkö

050 594 2951
tarja.muukkonen@ksl.fi

Voit tilata KSL-opintokeskuksesta koulutuksia eri kokosille ryhmille. Koulutukset toteutetaan tarpeidenne ja toiveidenne mukaan, ja ne voivat kestää vain muutaman tunnin tai olla pitkäkestoinen prosessi. Kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta aloilta ja aiheista. Koulutus voidaan järjestää joko KSL:n tiloissa tai muussa haluamassanne paikassa. Tilauskoulutusten hinnat vaihtelevat koulutussisältöjen ja -järjestelyjen mukaan. Tutustu koulutusvaihtoehtoihimme, ota yhteyttä ja kerro koulutustarpeestanne!

Järjestämme myös avoimia koulutuksia, joihin voi osallistua kuka tahansa yksittäinen osallistuja.