Kuvassa kolma ihmistä, joista yksi kirjoittaa fläppitauluun "solidaarisuus"

Kutsu meidät kylään

Tilauskoulutustemme tavoitteena on kehittää juuri sinun järjestösi toimintaa. Siksi koulutus- ja kehittämisasioiden miettiminen kannattaa aloittaa kutsumalla KSL-opintokeskuksen asiantuntija kylään. Otetaan hetki aikaa yhdessä keskustelulle ja mietitään, mitä järjestöllenne kuuluu. Tarjoamme apua ja tukea järjestönne nykytilanteen, toimintaympäristön ja tulevaisuuden kartoittamiseen.

Asiantuntijamme auttaa teitä löytämään uusia ajatuksia järjestönne toiminnan kehittämiseen ja voimme yhdessä miettiä järjestönne seuraavat askeleet. Kerromme, miten hyödytte KSL-opintokeskuksen palveluista ja saatte esimerkkejä muiden järjestöjen kehittämistoimenpiteistä. Räätälöimme juuri teille sopivan koulutuksen tai koulutuspaketin.

Vierailu on teille täysin maksuton. Varaa sopiva aika vaikka heti!

Koulutus on paras työkalu järjestösi kehittämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen!

Tilauskoulutukset

Tarvitsetteko koulutusta tai pidempiaikaista sparrausta toiminnan kehittämiseen ja jäsenten innostamiseen? Haluaisitko olla innostavampi puheenjohtaja tai parempi neuvottelija? Ykköstavoitteemme on, että koulutuksemme tukevat yhdistyksenne tavoitteita ja toimintaa pidemmällä aikavälillä. Koulutamme järjestöille, ryhmille ja yrityksille monenlaisia teemoja. Räätälöimme koulutukset teidän tarpeisiinne sopiviksi, ja koulutussuunnittelijoillamme ja kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta eri alueilta.

Koulutukset voidaan toteuttaa joko KSL-opintokeskuksen tiloissa tai siellä, missä olette. Ota yhteyttä koulutuspäällikköön ja kerro koulutustarpeestanne, niin teemme teille tarjouksen. Tutustu myös alla esiteltyihin esimerkkikoulutuksiin tai koulutusesitteeseemme.

Tarja Muukkonen

Koulutuspäällikkö

Lobbauskoulutusta järjestöille

Järjestämme suosittua Vaikuta vallanpitäjiin –lobbauskoulutusta tilauskoulutuksena järjestöille ja toimintaryhmille jokaisen järjestön omiin tarpeisiin räätälöitynä.

Virtaa yhdistykseen

Tarkastellaan yhdessä tekemällä mitä tarkoitetaan yhdistyksen kehittämisellä ja millaiset kehittämiskohteet ovat juuri teille tarpeellisia. Päivän pääosassa olette te, yhdistyksen toimijat!

Vaikuta vallanpitäjiin -lobbauskoulutus

Lobbaaminen on suoraa vaikuttamista poliittiseen päätöksentekoon. Vaikuta vallanpitäjiin -koulutus käy havainnollisesti läpi, mitä lobbaaminen on, mihin sillä voidaan vaikuttaa – ja miksi sen pitäisi kiinnostaa sinuakin!

Strategia ja visio

Mikä on strategia ja visio? Koulutuksessa käymme läpi strategisen johtamisen perusasioita ja pohdimme, mitä hyötyä strategiasta on organisaatiollesi.

Strategia ja visio toiminnaksi

Koulutuksesta saat välineet strategian muuttamiseen toiminnaksi, joka vie organisaatiotasi eteenpäin kohti yhdessä sovittuja tavoitteita.

Strategian ja toiminnan arviointi

Tässä koulutuksessa teemme strategian väli- tai loppuarvioinnin.

Tunnista toimintaympäristön muutokset

Koulutuksessa kirkastetaan järjestön perustehtävää, kartoitetaan toimintaympäristön muutoksia sekä etsitään vastauksia ja toimintamalleja muutoksiin vastaamiseen.

Asiakirjat hyvän johtajuuden välineinä

Koulutuksessa opit, miten erilaisten ohjaavien asiakirjojen avulla voi tukea henkilöstöjohtamista ja auttaa koko työyhteisöä.

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuus­suunnitelma työpaikalla

Koulutuksessa paneudumme tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuslakeihin ja niiden soveltamiseen työpaikalla.

Kestävän kehityksen ohjelma

Koulutuksessa käydään läpi kestävän kehityksen toiminnan kuvaamista ja erilaisia mahdollisia malleja kestävän kehityksen ohjelmalle.