Kuvassa kolma ihmistä, joista yksi kirjoittaa fläppitauluun "solidaarisuus"

Tilauskoulutukset

Tarvitsetteko koulutusta tai pidempiaikaista sparrausta toiminnan kehittämiseen ja jäsenten innostamiseen? Haluaisitko olla innostavampi puheenjohtaja tai parempi neuvottelija? Ykköstavoitteemme on, että koulutuksemme tukevat yhdistyksenne tavoitteita ja toimintaa pidemmällä aikavälillä. Koulutamme järjestöille, ryhmille ja yrityksille monenlaisia teemoja. Räätälöimme koulutukset teidän tarpeisiinne sopiviksi, ja koulutussuunnittelijoillamme ja kouluttajillamme on vahvaa osaamista useilta eri alueilta.

Koulutukset voidaan toteuttaa joko KSL-opintokeskuksen tiloissa tai siellä, missä olette. Ota yhteyttä koulutuspäällikköön ja kerro koulutustarpeestanne, niin teemme teille tarjouksen. Tutustu myös alla esiteltyihin esimerkkikoulutuksiin tai koulutusesitteeseemme.

Koulutus on paras työkalu järjestösi kehittämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen!

Kutsu meidät kylään

Tilauskoulutustemme tavoitteena on kehittää juuri sinun järjestösi toimintaa. Siksi koulutus- ja kehittämisasioiden miettiminen kannattaa aloittaa kutsumalla KSL-opintokeskuksen asiantuntija kylään. Otetaan hetki aikaa yhdessä keskustelulle ja mietitään, mitä järjestöllenne kuuluu. Tarjoamme apua ja tukea järjestönne nykytilanteen, toimintaympäristön ja tulevaisuuden kartoittamiseen.

Asiantuntijamme auttaa teitä löytämään uusia ajatuksia järjestönne toiminnan kehittämiseen ja voimme yhdessä miettiä järjestönne seuraavat askeleet. Kerromme, miten hyödytte KSL-opintokeskuksen palveluista ja saatte esimerkkejä muiden järjestöjen kehittämistoimenpiteistä. Räätälöimme juuri teille sopivan koulutuksen tai koulutuspaketin.

Vierailu on teille täysin maksuton. Varaa sopiva aika vaikka heti!

Tarja Muukkonen

Koulutuspäällikkö

050 594 2951
tarja.muukkonen@ksl.fi

Käsityöaktivismi-työpaja

Työpajassa osallistujat tekevät käsityömenetelmiä käyttäen kantaaottavan teoksen. Työpajan aikana on tarkoitus antaa ajatuksille ja keskustelulle aikaa samalla, kun luodaan omia mielipiteitä käsityöaktivismin keinoin näkyville.

Viesti selkeästi

Oletko sokeutunut omalle tekstillesi? Haluatko kehittää kirjallista viestintääsi ja oppia kirjoittamaan selkeästi ja mukaansatempaavasti? Koulutuksessa avaamme kirjallisen viestinnän lukkoja ja neuvomme, miten omaa kielenkäyttöään voi kehittää niin ettei viesti huku matkalla.

Tehoa Canvan käyttöön

Haluatko sujuvoittaa Canvan käyttöä järjestösi visuaalisten materiaalien tekemisessä? Koulutuksessa syvennyt Canva Pro/Canva for Nonprofitsin ominaisuuksiin.

Visuaalisuutta viestintään Canvalla

Haluatko oppia käyttämään maksutonta Canva-työkalua? Koulutuksessa opit hyödyntämään Canvaa laadukkaiden somepäivitysten (kuvat ja graafikat), esitteiden ja mainosten tekemiseen.

Kohdennettu viestintä somessa

Haluatko viedä someviestinnän ja somemarkkinoinnin uudelle tasolle? Kohdennettu viestintä somessa perehdyttää hyvän somejulkaisun tekemiseen, viestinnän kohderyhmien tavoittamiseen, maksulliseen somemarkkinointiin ja somekanavien analytiikkaan.

Some hyötykäyttöön

Haluaisitko saada enemmän irti somen käytöstäsi? Some hyötykäyttöön esittelee yleisimmät somekanavat ja niiden ominaispiirteet, jotta osaat käyttää kutakin kanavaa tarkoituksenmukaisella tavalla.

Eurot ojennukseen – yhdistyksen kirjanpito

Koulutuksesta saat perustiedot siitä, miten yhdistyksen taloutta ja kirjanpitoa tulee hoitaa.

Yhdistystoiminnan avaimet

Koulutukset sopivat järjestön toiminnan alkutaipaleelle tai esimerkiksi perehtymispaketiksi uudelle hallitukselle.

Osuuskunnan perustaminen

Koulutus antaa hyvän yleiskuvan puolueen toiminnasta ja kannustaa aktivoitumaan mukaan.

Yhdistyksen hallituksen perehdyttäminen

Mikä on yhdistyksen perustehtävä? Millainen on yhdistyksen hallituksen toimiva työnjako ja osallistava johtamistapa? Mikä on kokouksen rooli johtamisen paikkana? Millaisia kokoustekniikoita on olemassa? Entä mikä on jäsenen rooli?