Coaching

Coaching on tavoitteellista ja ratkaisukeskeistä ohjaamista, jossa coachaaja tukee asiakastaan ajatuksia herättävässä ja luovassa prosessissa, jonka tavoitteena on vahvistaa valmennettavan henkilökohtaista ja ammatillista potentiaalia. Prosessi on joka kerta määrämittainen, kestoltaan noin kaksi kuukautta. Sinä aikana saadaan paljon alulle ja eteenpäin, joitakin asioita loppuun asti.

The International Coaching Certification -kurssilta valmistut halutessasi ammattilaiseksi elämäntaidon valmennuksessa ja liike-elämävalmennuksessa. Opit valmentamaan itseäsi ja hyödyntämään coachingia missä tahansa sosiaalisessa kanssakäymisessä. Kurssiin kuuluu coachauksen harjoittelua sekä kurssilaisten kesken että myöhemmin oikeiden asiakkaiden kanssa, osana kurssin sertifiointiprosessia. Kurssi sopii mainiosti kaikille itsensä ja muiden kehittämisestä kiinnostuneille myös ilman varsinaisen sertifioinnin suorittamista.

Järjestämme International Coaching Certification -kursseja yhteistyössä World Coaching Organization Finland -verkoston ja Kasvuhuone osuuskunnan kanssa. Kursseja toteutetaan sekä englanniksi että suomeksi.

Tarja Muukkonen

Koulutuspäällikkö