Yhdistyksen viestintä ja markkinointi

Viestintä ja tiedottaminen ovat tärkeä osa järjestötoimintaa. Yhdistys tarvitsee viestintää, tiedottamista, vuorovaikutusta, markkinointia ja osallistumista tunnettavuuden rakentamiseen. Hyvän viestinnän ja tiedottamisen päämäärä on tukea yhdistyksen tavoitteiden toteutumista, esimerkiksi jäsenhankintaa tai jäsenten edunvalvontaa. Tässä koulutuksessa tarkastellaan viestinnän roolia ja merkitystä yhdistystoiminnassa sekä tutustutaan ulkoiseen ja sisäiseen tiedottamiseen, erilaisiin viestinnän keinoihin ja kanaviin. Lisäksi pohdimme suunnitelmallisen viestinnän toteutusta ja omien kohderyhmien tunnistamista. Tämä verkkokoulutus koostuu 6 viikon opintojaksosta, joiden aikana on hyvä varata viikoittain noin kolme tuntia aikaa opiskeluun.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia asioita:
• Sisäinen tiedotus ja ulkoinen viestintä
• Yhdistyksen viestinnän kohderyhmät
• Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu

Aika: 14.1., 28.1., 9.2. ja 18.2. klo 17–18.30
Paikka:
verkkokoulutuksen webinaarit ja KSL:n Peda.net-ympäristö
Hinta: verkkokoulutus 180 €
Maksuton: PAMin, SEL:n ja Vasemmistoliiton jäsenille
Lisätietoja: koulutustuottaja Krissu Sirola-Korhonen, 040 684 1313, krissu.sirola-korhonen@ksl.fi

Verkkokoulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa.

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 30.12.2020
> Tilaa koulutus ryhmälle

Peruutusehdot

Muista aina perua ilmoittautumisesi, mikäli et osallistu. Turha ilmoittautuminen vie paikan toiselta osallistujalta. Peruutuksen voit tehdä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä tulleen vahvistusviestin kautta tai puhelimitse arkisin kello 10–14 numeroon 040 197 4209.

  • Koulutuksissa, seminaareissa ja muissa tapahtumissa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittamalla siitä KSL-opintokeskukselle.

Osa koulutuksista on maksuttomia ammattiliittojen (SEL ja PAM) jäsenille. Liitot pidättävät oikeuden laskuttaa koulutukseen ilmoittautuneita jäseniään, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Osa koulutuksista on maksuttomia Vasemmistoliiton jäsenille. Perimme todellisen osallistumismaksun kokonaisuudessaan ilmoittautuneilta, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Edellä mainituista ehdoista poikkeavat peruutusehdot ilmoitetaan kunkin koulutuksen tai tapahtuman tiedotuksen yhteydessä.

Peruutus sairaustapauksissa:

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi koulutukseen, saat 100 % koulutusmaksusta takaisin esittämällä sairaslomatodistuksen viikon (7 vrk) kuluessa koulutuksesta tai seminaarista.

Koulutuspäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista toivomme teidän ilmoittavan kouluttajalle. Kouluttajan yhteystiedot ovat sinulle lähetetyssä kutsukirjeessä.

Hotelli/laivakoulutusten osalta:

Peruutusten laskutuksessa noudatamme hotellin/laivayhtiön peruutusehtoja.

Mikäli koulutus peruuntuu vähäisen osanottajamäärän vuoksi, KSL-opintokeskus ei korvaa matka- ym. kustannuksia.