Visuaalisuutta viestintään Canvalla (alkeet)

Haluatko oppia käyttämään ilmaista Canva-työkalua, jolla voit tehdä näyttäviä somepäivityksiä, esitteitä ja mainoksia? Verkkokoulutuksessa tutustutaan maksuttomaan Canvaan, jolla voi tehdä kuvia ja grafiikoita sosiaaliseen mediaan sekä monenlaisia painotuotteita. Käymme läpi, miksi visuaalinen viestintä on tärkeää ja missä kaikkialla Canvaa voi käyttää.

Koulutuksessa

  • opit käyttämään Canvaa tietokoneella selaimessa (Canvan käyttö ei vaadi erillisten ohjelmien lataamista)
  • tutustut Canvan mobiilisovellukseen
  • opit suunnittelemaan visuaalisia julkaisuja someen sekä pieniä painotuotteita
  • opit käyttämään Canvan valmiita pohjia sekä lisäämään Canvaan omia kuviasi tai maksuttomia kuvapankkikuvia.

Kouluttajana toimii Elina Vainikainen: “Olen paitsi KSL:n freelancer-kouluttaja, myös ajatuspaja Vasemmistofoorumin tiedottaja sekä vapaa toimittaja. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri, yhteisöpedagogi (amk) sekä ammatillinen opettaja.” 

Suosittelemme koulutusta henkilöille, jotka haluavat kehittää kuvallista viestintää tai tuottaa nopeasti visuaalisia sisältöjä esimerkiksi sosiaaliseen mediaan.

Aika: to 9.9. ja 16.9. kello 17-20
Paikka:
verkkokoulutus
Hinta: 100 €
Maksuton: PAMin, SEL:n ja Vasemmistoliiton jäsenille
Lisätietoja: koulutustuottaja Krissu Sirola-Korhonen, 040 684 1313, krissu.sirola-korhonen@ksl.fi

Verkkokoulutukseen otetaan enintään 25 osallistujaa.

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 25.8.2021
> Tilaa koulutus ryhmälle

Peruutusehdot

Muista aina perua ilmoittautumisesi, mikäli et osallistu. Turha ilmoittautuminen vie paikan toiselta osallistujalta. Peruutuksen voit tehdä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä tulleen vahvistusviestin kautta tai puhelimitse arkisin kello 10–14 numeroon 040 197 4209.

  • Koulutuksissa, seminaareissa ja muissa tapahtumissa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittamalla siitä KSL-opintokeskukselle.

Osa koulutuksista on maksuttomia ammattiliittojen (SEL ja PAM) jäsenille. Liitot pidättävät oikeuden laskuttaa koulutukseen ilmoittautuneita jäseniään, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Osa koulutuksista on maksuttomia Vasemmistoliiton jäsenille. Perimme todellisen osallistumismaksun kokonaisuudessaan ilmoittautuneilta, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Edellä mainituista ehdoista poikkeavat peruutusehdot ilmoitetaan kunkin koulutuksen tai tapahtuman tiedotuksen yhteydessä.

Peruutus sairaustapauksissa:

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi koulutukseen, saat 100 % koulutusmaksusta takaisin esittämällä sairaslomatodistuksen viikon (7 vrk) kuluessa koulutuksesta tai seminaarista.

Koulutuspäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista toivomme teidän ilmoittavan kouluttajalle. Kouluttajan yhteystiedot ovat sinulle lähetetyssä kutsukirjeessä.

Hotelli/laivakoulutusten osalta:

Peruutusten laskutuksessa noudatamme hotellin/laivayhtiön peruutusehtoja.

Mikäli koulutus peruuntuu vähäisen osanottajamäärän vuoksi, KSL-opintokeskus ei korvaa matka- ym. kustannuksia.