Vaikuta vallanpitäjiin -lobbauskoulutus VERKKOKOULUTUS

Huom! Koulutus järjestetään tammikuussa verkkokoulutuksena koronatilanteen vuoksi.

Vaikuta vallanpitäjiin -koulutus on suunniteltu järjestötoimijoille, jotka haluavat tutustua lobbaamisen perusteisiin. Koulutuksessa käydään havainnollisesti läpi, mitä lobbaaminen on, mihin sillä voidaan vaikuttaa – ja miksi sen pitäisi kiinnostaa sinuakin! Koulutus antaa käytännönläheisiä vinkkejä lobbauksen kohteiden ja keinojen valintaan sekä menestyksellisen lobbauskampanjan suunnitteluun. Koulutus toteutetaan ensisijaisesti lähiopetuksena, mutta tarvittaessa koronatilanteen mukaan se voidaan siirtää verkkokoulutukseksi.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia asioita:
– Hyvä paha lobbaus – mielikuvia lobbaamisesta
– Lobbaamisen ABC
– Ajankohtaiset kysymykset vaikuttamisen kentällä
– Lobbaustaidot ja lobbauksen suunnitteleminen

Koulutus perustuu Vaikuta vallanpitäjiin -järjestölobbaajan opas -julkaisuun (KSL 2018), jota hyödynnetään koulutuksessa. Opas jaetaan koulutuksen osallistujille.

Aika ja paikka: Verkkokoulutus 30.1.2021 klo 10-16, Helsinki 25.9. klo 10-16
Hinta: 165 €, verkkokoulutuksena 100 €
Maksuton: PAMin, SEL:n ja Vasemmistoliiton jäsenille
Lisätietoja: koulutustuottaja Tuula Kumpumäki, 050 323 9143, tuula.kumpumaki@ksl.fi.

Lähikoulutukseen otetaan enintään 15 osallistujaa, verkkokoulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa.

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 14.1.2021
> Tilaa koulutus ryhmälle

Peruutusehdot

Muista aina perua ilmoittautumisesi, mikäli et osallistu. Turha ilmoittautuminen vie paikan toiselta osallistujalta. Peruutuksen voit tehdä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä tulleen vahvistusviestin kautta tai puhelimitse arkisin kello 10–14 numeroon 040 197 4209.

  • Koulutuksissa, seminaareissa ja muissa tapahtumissa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittamalla siitä KSL-opintokeskukselle.

Osa koulutuksista on maksuttomia ammattiliittojen (SEL ja PAM) jäsenille. Liitot pidättävät oikeuden laskuttaa koulutukseen ilmoittautuneita jäseniään, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Osa koulutuksista on maksuttomia Vasemmistoliiton jäsenille. Perimme todellisen osallistumismaksun kokonaisuudessaan ilmoittautuneilta, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Edellä mainituista ehdoista poikkeavat peruutusehdot ilmoitetaan kunkin koulutuksen tai tapahtuman tiedotuksen yhteydessä.

Peruutus sairaustapauksissa:

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi koulutukseen, saat 100 % koulutusmaksusta takaisin esittämällä sairaslomatodistuksen viikon (7 vrk) kuluessa koulutuksesta tai seminaarista.

Koulutuspäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista toivomme teidän ilmoittavan kouluttajalle. Kouluttajan yhteystiedot ovat sinulle lähetetyssä kutsukirjeessä.

Hotelli/laivakoulutusten osalta:

Peruutusten laskutuksessa noudatamme hotellin/laivayhtiön peruutusehtoja.

Mikäli koulutus peruuntuu vähäisen osanottajamäärän vuoksi, KSL-opintokeskus ei korvaa matka- ym. kustannuksia.