Vaikuta vallanpitäjiin -verkkokoulutus lobbauksesta

Vaikuta vallanpitäjiin -koulutus on suunniteltu järjestötoimijoille, jotka haluavat tutustua lobbaamisen perusteisiin. Koulutuksessa käydään havainnollisesti läpi, mitä lobbaaminen on, mihin sillä voidaan vaikuttaa – ja miksi sen pitäisi kiinnostaa sinuakin! Koulutus antaa käytännönläheisiä vinkkejä lobbauksen kohteiden ja keinojen valintaan sekä menestyksellisen lobbauskampanjan suunnitteluun.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia asioita:
– Hyvä paha lobbaus – mielikuvia lobbaamisesta
– Lobbaamisen ABC
– Ajankohtaiset kysymykset vaikuttamisen kentällä
– Lobbaustaidot ja lobbauksen suunnitteleminen

Koulutus perustuu Vaikuta vallanpitäjiin -järjestölobbaajan opas -julkaisuun (KSL 2018), jota hyödynnetään koulutuksessa. Opas jaetaan koulutuksen osallistujille. Kouluttajana toimii Vaikuta vallanpitäjiin -järjestölobbaajan opas -julkaisun toinen kirjoittajista, Tiia Kontkanen.

Näin Tiia kuvailee itseään kouluttajana:
“Koulutuksissa ryhmässä oppiminen, innostuminen sekä tiedon ja oivallusten jakaminen ovat toimintani polttoainetta. Järjestötoiminta on itselleni tuttua jo teini-iästä lähtien ja nautin työskennellä ihmisten kanssa, jotka sydämellään uskovat omaan ja järjestönsä toimintaan. Koulutuksissa tavoitteenani on kaikkien oikeus osallistua ja tulla kuulluksi. Taustaltani olen valtiotieteilijä sekä puuseppä ja harrastuksenani valmennan jousiammuntaa.”

Vuonna 2020 koulutus järjestetään Tampereella 18.1. ja verkossa 12.9.

Aika: lauantaina 12.9. kello 10-16
Toteutus: verkkokoulutus
Hinta: 100 €/osallistuja
Maksuton: PAMin, SEL:n ja Vasemmistoliiton jäsenille
Kouluttajan yhteystiedot: Tiia Kontkanen, tiia.kontkanen@ksl.fi tai 040 570 3131

Koulutukseen otetaan korkeintaan 20 osallistujaa.

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 28.8.2020

> Tilaa koulutus ryhmälle