Tehoa Canvan käyttöön (jatko)

Haluatko sujuvoittaa Canvan käyttöä järjestösi visuaalisten materiaalien tekemisessä? Koulutuksessa kertaamme maksuttoman Canvan käyttöä ja tutustumme Canvan hyödyllisiin ominaisuuksiin. Samalla pohdimme infografiikoita, sommittelua ja kuvajulkaisujen saavutettavuutta. Käytämme Canvaa sekä selaimessa että mobiilisovelluksena.

Koulutuksessa:

  • opit luomaan Canvalla kuvia, joissa oman järjestösi ilme näkyy
  • opit tekemään infografiikkaa
  • kehität sommitteluosaamistasi
  • tutustut grafiikoiden saavutettavuuden perusteisiin
  • opit hyödyntämään Canvaa painotuotteissa
  • tutustut Canva Pron/Canva for Nonprofitsin ominaisuuksiin tarkemmin

Suosittelemme koulutusta henkilöille, jotka osaavat jo käyttää Canvan perustoimintoja ja haluavat kehittää kuvallista viestintää tai tuottaa nopeasti visuaalisia sisältöjä, esimerkiksi sosiaaliseen mediaan.

Kouluttajana toimii järjestö- ja yritysviestinnän asiantuntija Salla Virtanen Viestintäpalvelu Sypriinistä. Näin Salla kuvailee itseään kouluttajana:
”Koulutan järjestöjä tekemään toimivampaa viestintää ja markkinointia sekä tavoittamaan omat kohderyhmänsä mahdollisimman hyvin. Kouluttajana pyrin luomaan kaikille hyvän mielen sekä oivalluksia ja onnistumisen tunteita. Tavoitteenani on, että kaikki osallistujat pysyvät mukana ja oppivat uutta sekä minulta että toisiltaan.”

Aika ja paikka: Keväällä to 18.3. ja 25.3., syksyllä to 7.10. ja 19.10. Koulutukset pidetään kello 17-20 ja niihin sisältyy välitehtävä.
Hinta: verkkokoulutus 100 €
Maksuton: PAMin, SEL:n ja Vasemmistoliiton jäsenille
Lisätietoja: anu.korhonen@ksl.fi, 040 847 6707

Verkkokoulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 4.3.2021
> Tilaa koulutus ryhmälle

Peruutusehdot

Muista aina perua ilmoittautumisesi, mikäli et osallistu. Turha ilmoittautuminen vie paikan toiselta osallistujalta. Peruutuksen voit tehdä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä tulleen vahvistusviestin kautta tai puhelimitse arkisin kello 10–14 numeroon 040 197 4209.

  • Koulutuksissa, seminaareissa ja muissa tapahtumissa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittamalla siitä KSL-opintokeskukselle.

Osa koulutuksista on maksuttomia ammattiliittojen (SEL ja PAM) jäsenille. Liitot pidättävät oikeuden laskuttaa koulutukseen ilmoittautuneita jäseniään, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Osa koulutuksista on maksuttomia Vasemmistoliiton jäsenille. Perimme todellisen osallistumismaksun kokonaisuudessaan ilmoittautuneilta, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Edellä mainituista ehdoista poikkeavat peruutusehdot ilmoitetaan kunkin koulutuksen tai tapahtuman tiedotuksen yhteydessä.

Peruutus sairaustapauksissa:

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi koulutukseen, saat 100 % koulutusmaksusta takaisin esittämällä sairaslomatodistuksen viikon (7 vrk) kuluessa koulutuksesta tai seminaarista.

Koulutuspäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista toivomme teidän ilmoittavan kouluttajalle. Kouluttajan yhteystiedot ovat sinulle lähetetyssä kutsukirjeessä.

Hotelli/laivakoulutusten osalta:

Peruutusten laskutuksessa noudatamme hotellin/laivayhtiön peruutusehtoja.

Mikäli koulutus peruuntuu vähäisen osanottajamäärän vuoksi, KSL-opintokeskus ei korvaa matka- ym. kustannuksia.