Talouden ja toiminnan suunnittelu -webinaari

Haluatko oppia suunnittelemaan järjestön taloutta ja toimintaa ennakoivasti?

Puolentoista tunnin Talouden ja toiminnan suunnittelu -webinaarissa saat perustiedot siitä, miten järjestön toimintaa ja taloutta suunnitellaan samanaikaisesti.

Lisäksi saat käyttöösi työkalun, jonka avulla voit seurata ja ennakoida toiminnan tuloja ja menoja jo ennen vuoden päättymistä. Näin voit varata oikeat resurssit toiminnan toteuttamiseksi ja onnistumisten arvioimiseksi.

Aloitamme tunnin tietoiskulla, jonka jälkeen käsitellään ennakkoon ja webinaarin aikana tulleita kysymyksiä. Lisäksi voit kuulla ja jakaa suunnittelun onnistumisia muille osallistujille.

Suosittelemme webinaaria yhdistysten ja ammattiosastojen hallituksen jäsenille, jotka haluavat suunnitella ja kehittää yhdistyksen taloutta ja toimintaa.

Kouluttajana toimii Elias Laitinen. Näin Elias kuvailee itseään kouluttajana:
“Toistakymmentä vuotta järjestöjen, säätiöiden ja yhtiöiden talouden parissa ovat opettaneet minulle, että rahavirtojen seuraaminen antaa hyvän kokonaiskuvan yhdistys- ja yritystoiminnasta. Koulutuksissa uskon yhdessä toisilta oppimiseen ja yhteyksien muodostamiseen. Taustaltani olen valtiotieteilijä, yrittäjä ja kansalaisaktiivi, joka uskoo ihmisten valtaan yli instituutioiden.”

Aika: webinaari torstaina 24.9. kello 16-17.30
Hinta:  34 €/osallistuja
Maksuton: KSL:n jäsenjärjestöille
Lisätietoja: Tarja Muukkonen, tarja.muukkonen@ksl.fi tai 050 594 2951

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 17.9.2020

> Tilaa koulutus ryhmälle