Sosiaalisella medialla on nykypäivänä merkittävä rooli myös järjestöviestinnässä. Koulutuksessa tutustumme sellaisiin sosiaalisen median työkaluihin, joista olisi osaston toiminnalle hyötyä. Teemme suunnitelman, missä asioissa omassa osastossa mitäkin mediaa käytetään. Koulutus sopii henkilöille, jotka vastaavat osaston viestinnästä sekä hallinnosta.

Mikä on sosiaalinen media? Millaisia työkaluja siihen löytyy? Tutustutaan eri työkalujen merkitykseen ja soveltuvuuteen toiminnassa. Pohditaan yhdessä mikä on sosiaalisen median merkitys omassa osastossa ja nykyaikaisessa järjestötoiminnassa. Käydään läpi myös median käytön etiikkaa sekä tietoturva-asioita.

Koulutus on mahdollista toteuttaa joko neljän tunnin iltakokonaisuutena tai yhden päivän työpajana.

Vasen-koulutukset

Vasen-koulutukset ovat vasemmistoaktiiveille suunnattuja koulutuksia ja tilaisuuksia, joissa on yhteiskunnallista muutosvoimaa! Toteutamme vasemmistoliiton osastoille ja yhdistyksille koulutuksia yhdistystoiminnan perusasioista, jäsenten osallistamisesta, sosiaalisen median käytöstä sekä poliittisesta vaikuttamisesta ja kampanjoinnista. Työpajamuotoisissa koulutuksissa toiminta kehittyy kuin itsestään!

Muista myös yhteistyö muiden osastojen ja yhdistysten kanssa. Yhdessä saa helpommin hyvän joukon kasaan ja samalla voi kehittää yhteistä toimintaa.

Kysy lisää tilauskoulutuksesta