Some haltuun

Haluaisitko saada enemmän irti somen käytöstäsi? Some haltuun esittelee yleisimmät somekanavat ja niiden erityispiirteet, jotta osaat valita sinulle parhaat kanavat. Koulutus antaa eväät hyvän somejulkaisun tekemiseen sekä perustaidot maksullisen mainonnan harjoittamiseen. Somessa jo pienelläkin summalla saa tehokkaasti näkyvyyttä julkaisuilleen. Koulutuksessa käsitellään myös somekohuihin ja somehäirintään varautumista. Koulutus on suunnattu somen peruskäyttäjille ja aloittelijoille, jotka haluavat varmuutta tekemiseensä.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia asioita:

  • Hyvän kuvallisen julkaisun tekeminen.
  • Yleisimpien somekanavien erityispiirteet.
  • Maksetun mainonnan harjoittaminen somessa.
  • Somekohuihin ja somehäirintään varautuminen.
  • Somekanavista mukana ovat Facebook, Twitter ja Instagram.

Aika ja paikka: 18.5. ja 25.5. Helsinki, 9.9. ja 16.9. Verkkokoulutus. Koulutukset pidetään klo 17-20.
Hinta: Lähikoulutus 130 €, verkkokoulutus 100 €.
Maksuton: PAMin, SEL:n ja Vasemmistoliiton jäsenille.
Lisätietoja: 
jukka.peltokoski@ksl.fi, 0400 265 919

Verkkokoulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa. Lähikoulutukseen otetaan enintään 15 osallistujaa.

> Ilmoittaudu Helsingissä 18. ja 25.5. pidettävään koulutukseen viimeistään 4.5.2021
> Tilaa koulutus ryhmälle

Peruutusehdot

Muista aina perua ilmoittautumisesi, mikäli et osallistu. Turha ilmoittautuminen vie paikan toiselta osallistujalta. Peruutuksen voit tehdä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä tulleen vahvistusviestin kautta tai puhelimitse arkisin kello 10–14 numeroon 040 197 4209.

  • Koulutuksissa, seminaareissa ja muissa tapahtumissa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittamalla siitä KSL-opintokeskukselle.

Osa koulutuksista on maksuttomia ammattiliittojen (SEL ja PAM) jäsenille. Liitot pidättävät oikeuden laskuttaa koulutukseen ilmoittautuneita jäseniään, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Osa koulutuksista on maksuttomia Vasemmistoliiton jäsenille. Perimme todellisen osallistumismaksun kokonaisuudessaan ilmoittautuneilta, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Edellä mainituista ehdoista poikkeavat peruutusehdot ilmoitetaan kunkin koulutuksen tai tapahtuman tiedotuksen yhteydessä.

Peruutus sairaustapauksissa:

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi koulutukseen, saat 100 % koulutusmaksusta takaisin esittämällä sairaslomatodistuksen viikon (7 vrk) kuluessa koulutuksesta tai seminaarista.

Koulutuspäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista toivomme teidän ilmoittavan kouluttajalle. Kouluttajan yhteystiedot ovat sinulle lähetetyssä kutsukirjeessä.

Hotelli/laivakoulutusten osalta:

Peruutusten laskutuksessa noudatamme hotellin/laivayhtiön peruutusehtoja.

Mikäli koulutus peruuntuu vähäisen osanottajamäärän vuoksi, KSL-opintokeskus ei korvaa matka- ym. kustannuksia.