• Aika ja paikka
    Verkossa 25.10. ja 1.11. klo 17–20

Hinta
Koulutus on tarkoitettu vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokkaille, tukiryhmien jäsenille ja puolueen yleistä vaalityötä tekeville. Koulutus on maksuton.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 18.10.2022

Oletko ehdolla vuoden 2023 eduskuntavaaleissa? Teetkö vaalityötä somessa puolueen kampanjassa tai ehdokkaan tukiryhmässä? Haluatko saada enemmän irti sosiaalisesta mediasta eduskuntavaalikampanjassasi?

Some haltuun -koulutus antaa eväät toimivan kuvallisen julkaisun tekemiseen ja maksulliseen mainontaan. Koulutuksessa kuulet myös perusasiat siitä, miten toimia turvallisesti sosiaalisessa mediassa. Tässä koulutuksessa saat perustietoa somen käytöstä sekä rohkeutta somekampanjointiin.

Koulutuksessa keskitytään erityisesti Facebookiin, Instagramiin ja Twitteriin.

  • Hyvän kuvallisen julkaisun tekeminen.
  • Maksettu mainonta somessa.
  • Mainosvaltuutuksen tekeminen.
  • Somekohuihin ja somehäirintään varautuminen.

Koulutus on suunnattu somen peruskäyttäjille ja vasta-alkajille, jotka haluavat tehdä eduskuntavaalikampanjaa somessa. Koulutus sopii myös niille, jotka kaipaavat someosaamisensa päivittämistä ja lisää varmuutta tekemiseensä.

Koulutus järjestetään Zoom-alustalla 25.10. ja 1.11. kello 17-20. Voit osallistua joko tietokoneella tai mobiililaitteella, mutta ryhmätöihin osallistuminen onnistuu varmimmin joko pöytäkoneella tai kannettavalla.

Vaikka olisit käynyt koulutuksen aikaisemmissa vaaleissa, olet tervetullut mukaan myös nyt. Tämä koulutus keskittyy vuoden 2023 eduskuntavaalien somekampanjoiden suunnitteluun.

Kysy lisää

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 18.10.2022