Ratkaisuja ja mahdollisuuksia elämän muutostilanteisiin

Haluatko saada elämäsi hallintaan ja jaksaa paremmin työssä tai vapaaehtoistoiminnassa?

Opit tunnistamaan ratkaisua kaipaavia solmukohtia omassa elämässäsi ja löydät uusia ratkaisuja lisäämään mielekkyyttä tekemiseesi. Suuntaat tehokkaasti kohti asettamiasi tavoitteita ja teet oman elämänpizzasi.

Opit auttamaan itseäsi ja kaveriasi tehokkaasti eteenpäin elämässä muutosten ja epävarmuuden kohdatessa. Pohdimme yhdessä ne oikeat kysymykset, jotka auttavat selviytymään jumiutuneesta tilanteesta. Saat samalla käyttöösi työvälineen, jolla voit toimia ystäväsi, työkaverisi tai läheisesi valmentajana rasittamatta itseäsi turhaan. Kokonainen viikonloppu aikaa oman elämän ratkaisuihin ja toisten auttamiseen.

Koulutuspäivien sisältö

  • Elämänpizza
  • Coachina itselleni
  • Oma hyvän elämän suunnitelma

Kouluttajana toimii Tiina Flygare. Näin Tiina kuvailee itseään kouluttajana:
” Olen kouluttanut järjestöjä yli 20 vuoden ajan KSL-opintokeskuksessa. Hyödynnän koulutuksissa tekemistä ja ryhmän yhtenäisyyttä tukevia menetelmiä. Hyvä ilmapiiri ryhmässä on minulle ensiarvoisen tärkeä osa koulutuksen onnistumista. Olen rohkea heittäytyjä ja kokeilen mielelläni uutta. Koulutan ilon, toiminnallisuuden ja keskinäisen arvostamisen voimalla ilman turhaa tärkeilyä.”

Vuonna 2020 koulutus järjestetään Tampereella 25.-26.1. ja 5.-6.9.

Aika: lauantaina 5.-6.9.
Paikka: Scandic Tampere Station
Hinta: 330 €/osallistuja (sisältäen koulutuksen, materiaalit, ruokailut), 400 € (sisältäen myös hotelliyöpymisen 2 hh:ssa), 447,50 € (sisältäen myös hotelliyöpymisen 1 hh:ssa). Osallistuja maksaa aina itse 1 hh:n lisähinnan 47,50 € hotellin vastaanottoon sisään kirjautuessaan.
Maksuton:
PAMin ja SEL:n jäsenille
Kouluttajan yhteystiedot: Tiina Flygare, tiina.flygare@ksl.fi tai 050 590 0709

Koulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa.

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 21.8.2020

> Tilaa koulutus ryhmälle