SIIRRETTY SYKSYYN: Puheenjohtajan johtamistaidot

HUOM! Tämä koulutus on koronatilanteen takia siirretty syksylle ja se pidetään 28.-29.8.2021 Tampereella

Vapaaehtoisten johtamistaidoilla onnistut paremmin porukan innostamisessa ja sitouttamisessa. Tutustut ryhmien toimintaperiaatteisiin, tehtävien jakamiseen ja hyvän johtajan piirteisiin. Ryhmän toiminnan perusasioiden ymmärtäminen auttaa sinua jaksamaan paremmin omassa tehtävässäsi. Pystyt toimimaan ryhmäsi johtajana ja saavuttamaan yhdessä asettamianne tavoitteita varmoin askelin. Ymmärrät hyvän ilmapiirin vaikutusta ja osaat puuttua ongelmatilanteisiin rakentavasti. Yhdistyslaki ja kokoustekniikka eivät kuulu tällä kertaa aiheisiimme.

Aika: 23.–24.1.2021 HUOM! Siirretty syksyyn (28.-29.8.2021)
Paikka: Tampere
Hinta: 400 € majoituksella, 330 € ilman majoitusta
Maksuton: PAMin ja SEL:n jäsenille
Lisätietoja: Koulutustuottaja Tiina Flygare, 050 590 0709, tiina.flygare@ksl.fi

Lähikoulutukseen otetaan enintään 15 osallistujaa.

> Tilaa koulutus ryhmälle

Peruutusehdot

Muista aina perua ilmoittautumisesi, mikäli et osallistu. Turha ilmoittautuminen vie paikan toiselta osallistujalta. Peruutuksen voit tehdä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä tulleen vahvistusviestin kautta tai puhelimitse arkisin kello 10–14 numeroon 040 197 4209.

  • Koulutuksissa, seminaareissa ja muissa tapahtumissa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittamalla siitä KSL-opintokeskukselle.

Osa koulutuksista on maksuttomia ammattiliittojen (SEL ja PAM) jäsenille. Liitot pidättävät oikeuden laskuttaa koulutukseen ilmoittautuneita jäseniään, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Osa koulutuksista on maksuttomia Vasemmistoliiton jäsenille. Perimme todellisen osallistumismaksun kokonaisuudessaan ilmoittautuneilta, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Edellä mainituista ehdoista poikkeavat peruutusehdot ilmoitetaan kunkin koulutuksen tai tapahtuman tiedotuksen yhteydessä.

Peruutus sairaustapauksissa:

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi koulutukseen, saat 100 % koulutusmaksusta takaisin esittämällä sairaslomatodistuksen viikon (7 vrk) kuluessa koulutuksesta tai seminaarista.

Koulutuspäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista toivomme teidän ilmoittavan kouluttajalle. Kouluttajan yhteystiedot ovat sinulle lähetetyssä kutsukirjeessä.

Hotelli/laivakoulutusten osalta:

Peruutusten laskutuksessa noudatamme hotellin/laivayhtiön peruutusehtoja.

Mikäli koulutus peruuntuu vähäisen osanottajamäärän vuoksi, KSL-opintokeskus ei korvaa matka- ym. kustannuksia.