Onnistu puhujana

Moneen työhön ja luottamustehtävään kuuluu esilläolo ja puheenpitäminen. Pitäisikö sinun valmistella puhe järjestösi kokoukseen, paneeliin, jäsenten tai äänestäjien kohtaamiseen, mutta et tiedä mistä aloittaa? Miten nostaa oma asia selkeästi esille puheessa? Jännittääkö esillä oleminen ja yleisölle puhuminen? Ei hätää, tässä iltawebinaarissa käymme läpi asioita, joita voit huomioida puhetta ja esiintymistilannetta suunnitellessa. Koulutuksen tavoitteena on antaa perustietoa puheen suunnitteluun ja pitämiseen sekä lisätä ymmärrystä siitä, mitkä tekijät vaikuttavat puheen onnistumiseen. Pääset jakamaan oivalluksia ja kysymyksiä vertaisryhmässä yhdessä pohtien: millainen on hyvä esiintyjä tai koukuttava puhe?

Aika ja paikka: 11.2.2021 klo 17.-19.30, verkkokoulutus
Hinta: 50 €
Maksuton: PAMin ja SEL:n jäsenille
Lisätietoja: koulutustuottaja Krissu Sirola-Korhonen, 040 684 1313, krissu.sirola-korhonen@ksl.fi

Verkkokoulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa.

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 27.1.2021
> Tilaa koulutus ryhmälle

Peruutusehdot

Muista aina perua ilmoittautumisesi, mikäli et osallistu. Turha ilmoittautuminen vie paikan toiselta osallistujalta. Peruutuksen voit tehdä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä tulleen vahvistusviestin kautta tai puhelimitse arkisin kello 10–14 numeroon 040 197 4209.

  • Koulutuksissa, seminaareissa ja muissa tapahtumissa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittamalla siitä KSL-opintokeskukselle.

Osa koulutuksista on maksuttomia ammattiliittojen (SEL ja PAM) jäsenille. Liitot pidättävät oikeuden laskuttaa koulutukseen ilmoittautuneita jäseniään, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Osa koulutuksista on maksuttomia Vasemmistoliiton jäsenille. Perimme todellisen osallistumismaksun kokonaisuudessaan ilmoittautuneilta, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Edellä mainituista ehdoista poikkeavat peruutusehdot ilmoitetaan kunkin koulutuksen tai tapahtuman tiedotuksen yhteydessä.

Peruutus sairaustapauksissa:

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi koulutukseen, saat 100 % koulutusmaksusta takaisin esittämällä sairaslomatodistuksen viikon (7 vrk) kuluessa koulutuksesta tai seminaarista.

Koulutuspäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista toivomme teidän ilmoittavan kouluttajalle. Kouluttajan yhteystiedot ovat sinulle lähetetyssä kutsukirjeessä.

Hotelli/laivakoulutusten osalta:

Peruutusten laskutuksessa noudatamme hotellin/laivayhtiön peruutusehtoja.

Mikäli koulutus peruuntuu vähäisen osanottajamäärän vuoksi, KSL-opintokeskus ei korvaa matka- ym. kustannuksia.