Oman osaamisen arvostaminen

Tuntuuko sinusta, että teet työtä, jolla ei ole merkitystä? Millaista osaamista arvostat? Ovatko ajatuksesi omasta osaamisestasi totta? Miten tuntisit olevasi arvokas ja tarpeellinen? Tässä koulutuksessa asetamme asioita vastakkain ja kyseenalaistamme mielikuvia. Löydämme omia vahvuuksia ja opimme sanoittamaan niitä. Näistä taidoista on hyötyä esimerkiksi työhaastattelutilanteissa. Viikonlopun jälkeen tunnistat osaamisesi ja tiedät mikä on sinulle totta ja mahdollista!

Koulutuksen tavoite

Opit arvostamaan omaa osaamistasi realistisesti ja osaat asettaa kohtuullisen kokoisia tavoitteita elämässä. Tiedät mitä osaat ja osaat hinnoitella osaamisesi.

Koulutuspäivien sisältö

  • Mitä me emme osaa?
  • Oma ihannetyösi
  • Elämänpolku
  • Mitä osaamista nykymaailma arvostaa?
  • Paljonko osaaminen maksaa?
  • Omat jatkosuunnitelmat

Kouluttajana toimii Tiina Flygare. Näin Tiina kuvailee itseään kouluttajana:
”Olen kouluttanut järjestöjä ja yhdistyksiä yli 20 vuoden ajan KSL-opintokeskuksessa. Hyödynnän koulutuksissa tekemistä ja ryhmän yhtenäisyyttä tukevia menetelmiä. Hyvä ilmapiiri ryhmässä on minulle ensiarvoisen tärkeä osa koulutuksen onnistumista. Olen rohkea heittäytyjä ja kokeilen mielelläni uutta. Koulutan ilon, toiminnallisuuden ja keskinäisen arvostamisen voimalla ilman turhaa tärkeilyä. ”

Aika: 7.-8.9.2019
Paikka: Sokos Hotel Ilves, Tampere
Toteutus: viikonloppu
Hinta: 280 €/osallistuja (sisältäen koulutuksen, materiaalit, ruokailut), 340 € (sisältäen myös hotelliyöpymisen 2hh huoneessa)
Alennukset: PAMin ja SEL:n jäsenille maksuton
Kouluttajan yhteystiedot: Tiina Fygare, 050 590 0709 tai tiina.flygare@ksl.fi

Koulutukseen otetaan korkeintaan 20 osallistujaa.

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 24.8.2019

(Jos olet kiinnostunut koulutuksesta ilmoittautumisajan umpeuduttua, niin ota yhtettä suoraan kouluttajaan.)

> Tilaa koulutus ryhmälle