SIIRRETTY SYKSYYN: Oman osaamisen arvostaminen

HUOM! Koulutus on siirretty syksyyn, ja se pidetään 18.-19.9.2021 Tampere Scandic -hotellissa.

Tunnista oma osaamisesi ja anna arvoa taidoillesi. Tarkastele omaa elämääsi kokonaisvaltaisesti. Pystyt asettamaan oman osaamisesi juuri oikeisiin raameihin omassa elämässäsi. Tarkastelet osaamistasi rehellisesti, vertailematta itseäsi toisiin. Ymmärrät olevasi arvokas ja tarpeellinen juuri sellaisena kuin nyt olet. Opit kertomaan tarvittaessa omista vahvuuksistasi toiselle esimerkiksi työhaastatteluissa. Viikonlopun jälkeen tiedät mikä on sinulle totta ja mahdollista!

Sisällöt:
• Mitä me emme osaa?
• Ihannetyö
• Ihannetyöntekijän elämänpolku
• Oma elämänpolku
• Millaista osaamista nykymaailma arvostaa?
• Oman osaamisen hyödyt elämänpolulla
• Osaamisen arvo
• Omat suunnitelmat

Aika ja paikka: 18.-19.9.2021 Tampere
Hinta: 400 € majoituksella, 330 € ilman majoitusta
Maksuton: PAMin ja SEL:n jäsenille
Lisätietoja: koulutustuottaja Tiina Flygare, 050 590 0709, tiina.flygare@ksl.fi

Lähikoulutukseen otetaan enintään 15 osallistujaa.

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 30.8.2021  
> Tilaa koulutus ryhmälle

Peruutusehdot

Muista aina perua ilmoittautumisesi, mikäli et osallistu. Turha ilmoittautuminen vie paikan toiselta osallistujalta. Peruutuksen voit tehdä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä tulleen vahvistusviestin kautta tai puhelimitse arkisin kello 10–14 numeroon 040 197 4209.

  • Koulutuksissa, seminaareissa ja muissa tapahtumissa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittamalla siitä KSL-opintokeskukselle.

Osa koulutuksista on maksuttomia ammattiliittojen (SEL ja PAM) jäsenille. Liitot pidättävät oikeuden laskuttaa koulutukseen ilmoittautuneita jäseniään, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Osa koulutuksista on maksuttomia Vasemmistoliiton jäsenille. Perimme todellisen osallistumismaksun kokonaisuudessaan ilmoittautuneilta, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Edellä mainituista ehdoista poikkeavat peruutusehdot ilmoitetaan kunkin koulutuksen tai tapahtuman tiedotuksen yhteydessä.

Peruutus sairaustapauksissa:

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi koulutukseen, saat 100 % koulutusmaksusta takaisin esittämällä sairaslomatodistuksen viikon (7 vrk) kuluessa koulutuksesta tai seminaarista.

Koulutuspäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista toivomme teidän ilmoittavan kouluttajalle. Kouluttajan yhteystiedot ovat sinulle lähetetyssä kutsukirjeessä.

Hotelli/laivakoulutusten osalta:

Peruutusten laskutuksessa noudatamme hotellin/laivayhtiön peruutusehtoja.

Mikäli koulutus peruuntuu vähäisen osanottajamäärän vuoksi, KSL-opintokeskus ei korvaa matka- ym. kustannuksia.