Mobiilivideokoulutus jatko

Miten järjestösi voi paremmin hyödyntää videoita viestinnässään?

Mobiilivideokuvauksen jatkokoulutuksessa käydään läpi kuvauspaikan, valaistuksen ja taustan merkitystä kuvauksessa sekä syvennetään kuvakerronnan taitoja. Opit myös tekstittämään videoita.

Koulutuksessa perehdytään Adobe Premiere -editointiohjelmaan, jolla editoidaan välitehtävänä kuvattuja videoita valmiiksi tarinoiksi.

Kouluttajana toimii Johannes Niva, joka on työskennellyt kahdenkymmenen viime vuoden aikana kaikille suomalaisille tv-kanaville. Niva on toiminut muun muassa uutiskuvaajana ja leikkaajana. Lisäksi hän on kuvannut dokumentteja ja tv-sarjoja sekä markkinointivideoita yrityksille ja somevaikuttajille.

Näin Johannes kuvailee itseään kouluttajana:
“Minusta tekemällä oppii parhaiten ja siksi lyhyen opastuksen jälkeen kurssilaiset pääsevät heti itse tekemään videoita.
Helposti omaksuttavien kuvauksen perusteiden jälkeen jokainen osaa tehdä itsenäisesti parempia videoita lähtötasosta riippumatta. Haluan kannustaa ihmisiä tarttumaan rohkeasti kameraan ja kuvaamaan. Vaikka tekninen osaaminen on hyväksi niin sisältö on tärkeintä. Somevideokin on tarina. Miksi jättää se kertomatta?”

Aika: tiistaina 14.1. ja 28.1. kello 12-16
Paikka: Lintulahdenkatu 10, 1 krs. auditorio, Helsinki
Toteutus: kahden arki-iltapäivän lisäksi välitehtävä
Hinta: 100 €/osallistuja
Maksuton: PAMin ja SEL:n ja jäsenille

Koulutukseen otetaan enintään 15 osallistujaa. Mukaan tarvitset oman tietokoneen, jossa on valmiiksi asennettuna Adobe Premiere -ohjelma.

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 2.1.2020

> Tilaa koulutus ryhmälle