Mobiilivideokoulutus

Kahden iltapäivän mittaisessa koulutuksessa opiskellaan videokuvauksen ja mobiilieditoinnin perusteita sekä videoiden julkaisua somekanaviin (Facebook, Instagram ja Twitter).  Työpajamainen koulutus madaltaa kynnystäsi tuottaa videomateriaalia järjestön somekanaviin. Suosittelemme koulutusta erityisesti ammattiosastojen ja järjestöjen someviestinnän tekijöille.

Perinteinen teksti ja kuva luo aitoja elämyksiä, mutta liikkuvan kuvan voimaa ne harvoin ylittävät. Puhumattakaan livevideosta, joka mahdollistaa kaksisuuntaisen kommunikaation.

Koulutuksen sisältö

  • Videokuvauksen perusteet
  • Älypuhelin videokamerana, kaikki hyödyt käyttöön kännykästä
  • Mobiilieditoinnin perusteet ja julkaisu somekanaviin

Kouluttajana toimii Johannes Niva, joka on työskennellyt kahdenkymmenen viime vuoden aikana kaikille suomalaisille tv-kanaville. Niva on toiminut muun muassa uutiskuvaajana ja leikkaajana. Lisäksi hän on kuvannut dokumentteja ja tv-sarjoja sekä markkinointivideoita yrityksille ja somevaikuttajille.

Näin Johannes kuvailee itseään kouluttajana:
“Minusta tekemällä oppii parhaiten ja siksi lyhyen opastuksen jälkeen kurssilaiset pääsevät heti itse tekemään videoita.
Helposti omaksuttavien kuvauksen perusteiden jälkeen jokainen osaa tehdä itsenäisesti parempia videoita lähtötasosta riippumatta. Haluan kannustaa ihmisiä tarttumaan rohkeasti kameraan ja kuvaamaan. Vaikka tekninen osaaminen on hyväksi niin sisältö on tärkeintä. Somevideokin on tarina. Miksi jättää se kertomatta?”

Aika: perjantaina 7.2. ja 21.2. kello 10-14
Paikka: Näsilinnankatu 22 A, Tampere
Toteutus: kahden arki-iltapäivän lisäksi välitehtävä
Hinta: 100 €/osallistuja
Maksuton: PAMin, SEL:n ja Vasemmistoliiton jäsenille

Koulutukseen otetaan korkeintaan 15 osallistujaa. Mukaan tarvitset älypuhelimen.

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 29.1.2020

> Tilaa koulutus ryhmälle