Kulttuurienväliset taidot

Tämä monimuotokoulutus tukee osaamista eri kulttuurisista ja sosiaalisista taustoista tulevien ihmisten kanssa työskentelemiseen ja kohtaamiseen. Kaikki me olemme syntyneet tiettyyn kulttuuriin, joka vaikuttaa siihen, kuinka ”olemme maailmassa”. On hyvä tunnistaa ja tunnustaa omat kulttuuriset identiteetit ja ne lukuisat tavat, joilla ne vaikuttavat erilaisiin kohtaamisiin niin työelämässä kuin muuallakin. Koulutus mahdollistaa oman maailmankuvan laajentamisen ja sen kautta siltojen rakentamisen erilaisten kulttuuristen kuilujen välille. Koulutukseen sisältyvät henkilökeskeinen ohjaaminen ja coachaaminen -verkkokurssin koulutusosiot: kulttuurienvälisen osaamisen kehittäminen ja kulttuurienvälisen osaamisen syventäminen.

Aika ja paikka: 2.3. ja 11.3. klo 17-19, verkkokoulutus
Hinta: 100 €
Maksuton: PAMin ja SEL:n jäsenille
Lisätietoja: koulutustuottaja Krissu Sirola-Korhonen, 040 684 1313, krissu.sirola-korhonen@ksl.fi

Verkkokoulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa.

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 14.2.2021
> Tilaa koulutus ryhmälle

Peruutusehdot

Muista aina perua ilmoittautumisesi, mikäli et osallistu. Turha ilmoittautuminen vie paikan toiselta osallistujalta. Peruutuksen voit tehdä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä tulleen vahvistusviestin kautta tai puhelimitse arkisin kello 10–14 numeroon 040 197 4209.

  • Koulutuksissa, seminaareissa ja muissa tapahtumissa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%).
  • Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittamalla siitä KSL-opintokeskukselle.

Osa koulutuksista on maksuttomia ammattiliittojen (SEL ja PAM) jäsenille. Liitot pidättävät oikeuden laskuttaa koulutukseen ilmoittautuneita jäseniään, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Osa koulutuksista on maksuttomia Vasemmistoliiton jäsenille. Perimme todellisen osallistumismaksun kokonaisuudessaan ilmoittautuneilta, jotka eivät ole osallistuneet koulutukseen eivätkä ole peruneet ilmoittautumistaan KSL:n peruutusehtojen mukaisesti.

Edellä mainituista ehdoista poikkeavat peruutusehdot ilmoitetaan kunkin koulutuksen tai tapahtuman tiedotuksen yhteydessä.

Peruutus sairaustapauksissa:

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi koulutukseen, saat 100 % koulutusmaksusta takaisin esittämällä sairaslomatodistuksen viikon (7 vrk) kuluessa koulutuksesta tai seminaarista.

Koulutuspäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista toivomme teidän ilmoittavan kouluttajalle. Kouluttajan yhteystiedot ovat sinulle lähetetyssä kutsukirjeessä.

Hotelli/laivakoulutusten osalta:

Peruutusten laskutuksessa noudatamme hotellin/laivayhtiön peruutusehtoja.

Mikäli koulutus peruuntuu vähäisen osanottajamäärän vuoksi, KSL-opintokeskus ei korvaa matka- ym. kustannuksia.