Aika ja paikka
Verkossa 1.12. klo 17-20

Hinta
Valtakunnallinen koulutus on tarkoitettu vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokkaille, tukiryhmien jäsenille ja puolueen yleistä vaalityötä tekeville. Koulutus on maksuton.

Kouluttajan yhteystiedot

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 24.11.2022

Koulutus järjestetään verkossa se ja on suunnattu sekä ehdokkaille, tukiryhmille, piirien aktiiveille, että muuten vaalityössä mukana oleville.

Oletko ehdolla vuoden 2023 eduskuntavaaleissa? Teetkö vaalityötä puolueen kampanjassa tai ehdokkaan tukiryhmässä? Tule mukaan käynnistämään kampanjatyö yhdessä muiden kanssa! Tämä koulutus keskittyy vuoden 2023 eduskuntavaalien kampanjoiden suunnitteluun.

Kampanjat tulille -koulutuksessa käydään läpi kampanjan suunnittelua, omien teemojen ja kohderyhmien löytämistä sekä jaetaan toisten osallistujien kanssa vinkkejä käytännön kampanjointiin. Koulutuksessa tutustutaan myös puolueen uudistettuun Vaikuta vasemmistossa -sivustoon ja sinne koottuun kampanja-aineistoon.

Vaikka olisit osallistunut Kampanjat tulille –koulutukseen jo aiemmin, olet erittäin tervetullut osallistumaan ja jakamaan kertynyttä kokemustasi muille! Jokainen kampanja on uusi projekti ja yhdessä muiden kanssa pohtiessa voit saada intoa ja vinkkejä omaan kampanjatyöhösi, olitpa konkari tai ensikertalainen.

Koulutus järjestetään Zoom-alustalla 1.12. kello 17-20. Voit osallistua joko tietokoneella tai mobiililaitteella, mutta ryhmätöihin osallistuminen onnistuu varmimmin joko pöytäkoneella tai kannettavalla.

Kouluttajat Anne Huotari ja Hanna Rokkanen

 

Kysy lisää

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 24.11.2022