Aika ja paikka
25.1., 1.2., 8.2., 15.2. klo. 17.30–19.30
Verkkokoulutus

Hinta

Valtakunnallinen koulutus on tarkoitettu aiheesta kiinnostuneille vasemmistoliiton jäsenille, puolueen aktiiveille ja europarlamenttivaaleihin valmistautuville. Koulutus on maksuton, mutta paikkamäärä on rajattu. Koulutukseen ilmoittautuminen edellyttää osallistumista jokaiselle koulutuskerralle.

Koulutustuottajan yhteystiedot

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 21.1.2024

Sosiaalisen median alustat tavoittavat päivittäin 15­-74 vuotiaista suomalaisista lähes 80%.  Yli 80% someliikenteestä on videosisältöä. Somesta on kasvanut merkittävä yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja viestinnän kenttä, jota ei parane jättää oikeistokonservatiivien haltuun.

Koulutuksessa sosiaalisen median kenttä otetaan yhdessä haltuun ryhmätehtävien, keskustelujen ja käytännön harjoitusten kautta. Koulutus on suunnattu vasemmistolaisille yhteiskunnallisille someaktiiveille ja vaikuttajille, jotka haluavat syventää aiempaa osaamistaan.

Koulutuksen sisältö

Keskitymme koulutuksessa erityisesti lyhytformaattivideoihin, jotka ovat nousseet Tiktokin myötä suosituiksi. Koulutuksen sisältöä voi hyödyntää myös Instagram Reels- ja YouTube Shorts -videoiden tekemiseen.

Koulutuksen aikana osallistujat tuottavat osana käytännön harjoituksia vaikuttavaa sisältöä valitsemalleen somealustalle ja verkostoituvat muiden osallistujien kanssa. Tämä edellyttää sitoutumista koulutuksen koko kestoon sekä noin parin tunnin itsenäistä työskentelyä per viikko. Koulutus on loistava mahdollisuus harjoitella ja kehittää omia taitoja sekä saada rakentavaa palautetta.

Koulutus järjestetään etäopetuksena, joten tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen etäyhteyttä varten. Lisäksi tarvitset kamerallisen kännykän kuvaamista ja editointia varten.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Dimitri Ollikainen, yhteiskunnallista viestintää useilla eri alustoilla tekevä videoalan yrittäjä.

Koulutusalusta

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena Zoomissa. Saat kutsun ja osallistumislinkin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Älä anna somen jäädä oikeiston vaikutusvaltaan. Tule mukaan oppimaan, otetaan some yhdessä haltuun!

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 21.1.2024