Heittäydy hetkeen ja vapaudu esiintymään

Haasta itsesi mukaan ja opi ylittämään omia esteitäsi, jotka rajoittavat esiintymistäsi. Opit hyödyntämään sinua vahvistavia rooleja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Opetellaan yhdessä nauramaan itsellemme. Koulutuksessa käytämme draamamenetelmiä, improvisaatiota, hulluttelua ja heittäytymistä. Toiminnallisessa koulutuksessa opit olemaan esillä ja reagoimaan tähän hetkeen.

Koulutus sopii sinulle, jolla on jo esiintymiskokemusta tai jatkoksi muille KSL-opintokeskuksen esiintymiskoulutuksille.

Kouluttajana toimii Krissu Sirola-Korhonen. Näin Krissu kuvailee itseään kouluttajana:
” Suunnittelen ja toteutan koulutuksia järjestöille heidän tarpeidensa pohjalta. Olen toiminut kouluttajana ja draama-ohjaajana kaiken ikäisten toimijoiden parissa niin järjestöissä kuin koulumaailmassakin. Järjestöjen toiminnan kehittäminen ja osallistumiseen innostaminen ovat minulle työssäni tärkeintä. Koulutuksissa tavoitteeni on saada kaikkien ääni kuuluviin, toteutuksen apuna kulkevat osallistavat ja draamalliset menetelmät. Oivaltamisen iloa, tiedon jakamista ja jäsentämistä yhdessä – niistä on hyvä koulutus tehty!”

Vuonna 2020 koulutus järjestetään Tampereella 12.9. ja Helsingissä 21.11.

Aika: lauantaina 21.11.2020 kello 10-17
Paikka: Helsinki
Hinta: 160 €/osallistuja (sis. koulutuksen, materiaalit, lounaan ja kahvit)
Maksuton: PAMin ja SEL:n jäsenille
Kouluttajan yhteystiedot: Krissu Sirola-Korhonen, krissu.sirola-korhonen@ksl.fi tai 040 684 1313

Koulutukseen otetaan enintään 15 osallistujaa.

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 30.10.2020 kello 12

> Tilaa koulutus ryhmälle