Esiinny rennosti ja vapautuneesti

Harjoittelemme oman esityksen tekemistä ja luontevaa olemista esiintymistilanteissa. Tutkimme, mikä aiheuttaa epäonnistumisen pelkoa, ja harjoittelemme puhumaan ilman paperia. Ylitämme huomaamatta rajoja ja kasvatamme luottamusta omaan esiintymiseen! Koulutus sopii mainiosti Esiintymisjännitys kuriin –koulutuksen jatkoksi tai sinulle, joka haluat kehittää esiintymistaitojasi.

Koulutuksen tavoite

Osaat valmistaa oman pienen esityksen niin, että sinun ei tarvitse lukea asiaasi paperista. Ymmärrät mokaamista ja osaat hyödyntää mokaamistilanteita luontevasti. Saat itsellesi välineet, joilla rakentuu juuri itsesi näköinen esiintymistilanne ja pystyt hyödyntämään vahvuuksiasi.  Osaat keskittyä esiintymistilanteissasi olennaiseen, huomioit kuulijat ja luot vuorovaikutusta yleisösi kanssa. Esiintymistilanteesi ovat itsesi näköisiä, eikä jännitys pilaa hienoa kokemustasi.  Ylitämme huomaamatta rajoja ja kasvatamme luottamusta omaan esiintymiseen!

Koulutuspäivien sisältö

  • Esiintyjät, joita ihailemme
  • Nyt me mokataan! Mitä on mokaaminen?
  • Rento ja vapautunut esiintyjä
  • Kuvassa minä – rento ja vapautunut esiintyjä!
  • Esiintymisen kolme tekijää – puhu ilman paperia
  • Oman esityksen suunnitteleminen
  • Nyt me esiinnytään!

Kouluttajana toimii Tiina Flygare. Näin Tiina kuvailee itseään kouluttajana:
”Olen kouluttanut  järjestöjä ja yhdistyksiä yli 20 vuoden ajan KSL-opintokeskuksessa. Hyödynnän koulutuksissa tekemistä ja ryhmän yhtenäisyyttä tukevia menetelmiä. Hyvä ilmapiiri ryhmässä on minulle ensiarvoisen tärkeä osa koulutuksen onnistumista. Olen rohkea heittäytyjä ja kokeilen mielelläni uutta. Koulutan ilon, toiminnallisuuden ja keskinäisen arvostamisen voimalla ilman turhaa tärkeilyä.”

Aika: 31.10. – 1.11.2020
Paikka: Scandic Tampere Station
Hinta: 330 €/osallistuja (sisältäen koulutuksen, materiaalit, ruokailut) 400 € (sisältäen myös hotelliyöpymisen 1 hh)
​​​​​​Maksuton: PAMin ja SEL:n jäsenille
Kouluttajan yhteystiedot: Tiina Fygare, tiina.flygare@ksl.fi tai 050 590 0709

Koulutukseen otetaan korkeintaan 15 osallistujaa.

> Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 10.10.2020

> Tilaa koulutus ryhmälle