Aika ja paikka
Webinaarit 27.9., 4.10. ja 11.10. kello 18–20.

Hinta
Maksuton

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 20.9.2022

Kehitä puolueosastosi toimintaa osallistavammaksi – osallistu Avoin osasto -koulutuksiin! 

Kolmen illan koulutuskokonaisuudessa tutustumme Avoin osasto -oppaan (KSL 2021) sisältöihin, ideoimme yhdessä parempaa vasemmistolaista yhdistystoimintaa ja tuemme toisiamme yhdistystoiminnan arjessa. Saat oppaan postitettuna kotiisi, kun olet ilmoittautunut koulutukseen.  

Koulutus on avoin ja ilmainen. Se on suunnattu erityisesti vasemmistoliiton yhdistysaktiiveille ja yhdistysten luottamushenkilöille paikallis- ja aluetasolla. 

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena Zoom-alustalla.  

Kouluttajana toimivat KSL-opintokeskuksen kouluttajat Elina Vainikainen ja Immanuel Grönlund. 

Koulutuksen ohjelma ja aikataulu

 27.9. klo 18–20: Puolueosaston rakenne ja toiminta 

Tässä koulutuksessa opit hahmottamaan puolueosaston toimintaa osana vasemmistolaista järjestökenttää, kuvaamaan oman osastosi toimintaa ja käytäntöjä sekä löytämään sen haasteita.  

Miten kokouksista saisi kiinnostavampia ja osallistavampia? Millaista yhteistyötä osastot voivat tehdä? 

4.10. klo 18–20: Uudet ja vanhat jäsenet 

Tässä koulutuksessa opit ymmärtämään uusien ja vanhojen puoluetoimijoiden osallistumisen edellytyksiä sekä tunnistamaan erilaisia osallistumiseen vaikuttavia mekanismeja.  

Miten aktivoin uudet jäsenet mukaan toimintaan ja saan kauemmin mukana olleet myös pysymään mukana? Millaisia odotuksia eri sukupolvilla on puoluetoiminnalle? 

11.10. klo 18–20: Viestintä ja toimintakulttuuri 

Tässä koulutuksessa opit tunnistamaan oman osastosi jäsenten viestintätarpeita ja tukemaan viestinnällä järjestön perustoimintaa. Lisäksi opit muokkaamaan osaston toimintakulttuuria osallistavammaksi.  

Mitkä viestintäkanavat toimisivat meillä parhaiten? Entä miten huomioin erilaiset ihmisryhmät sekä teoissa että sanoissa? 

Kysy lisätietoja

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 20.9.2022