Aika ja paikka
23.5. klo 18–20: Uudet ja vanhat jäsenet
30.5. klo 18–20: Viestintä ja toimintakulttuuri
Verkkokoulutus (Zoom)

Hinta
Koulutus on avoin ja ilmainen kaikille vasemmistolaisille yhdistystoimijoille. Se on suunnattu erityisesti yhdistysten aktiiveille paikallis- ja aluetasolla.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 21.5.2023

Työkaluja osallistavaan puoluetoimintaan ja uusien jäsenten ottamiseen mukaan!

Kahden illan koulutuskokonaisuudessa tutustumme Avoin osasto -oppaan (KSL 2021) sisältöihin erityisesti uusien jäsenten toimintaan osallistamisen ja mukaan ottamisen sekä aktiivisen toimintakulttuurin kehittämisen näkökulmasta. Ideoimme yhdessä parempaa vasemmistolaista yhdistystoimintaa ja tuemme toisiamme yhdistystoiminnan arjessa.

Saat oppaan postitettuna kotiisi, kun olet jättänyt ilmoittautumistiedot.

Kouluttajana toimii oppaan kirjoittaja ja KSL-opintokeskuksen kouluttaja Elina Vainikainen.

 

Koulutuksen ohjelma ja aikataulu

23.5. klo 18–20: Uudet ja vanhat jäsenet

Tässä koulutuksessa opit ymmärtämään uusien ja vanhojen puoluetoimijoiden osallistumisen edellytyksiä sekä tunnistamaan erilaisia osallistumiseen vaikuttavia mekanismeja.

Miten aktivoin uudet jäsenet mukaan toimintaan ja saan kauemmin mukana olleet myös pysymään mukana? Millaisia odotuksia eri sukupolvilla on puoluetoiminnalle?

30.5. klo 18–20: Viestintä ja toimintakulttuuri

Tässä koulutuksessa opit tunnistamaan oman osastosi jäsenten viestintätarpeita ja tukemaan viestinnällä järjestön perustoimintaa. Lisäksi opit muokkaamaan osaston toimintakulttuuria osallistavammaksi.

Mitkä viestintäkanavat toimisivat meillä parhaiten? Entä miten huomioin erilaiset ihmisryhmät sekä teoissa että sanoissa?

Parhaan hyödyn saat osallistumalla molemmille koulutuskerroille!

Kysy lisätietoja

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 21.5.2023