Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila on tuonut uusia haasteita monille kurssijärjestäjille ja keskeyttänyt tai perunut useita kursseja. Tuemme kurssijärjestäjiä maksuttomilla koulutuksilla, jotka antavat konkreettisia eväitä kurssien toteuttamiseen verkossa.

Ensimmäinen Siirrä kurssi verkkoon! -koulutus toteutetaan jo ensi viikon keskiviikkona 17.6.2020 klo 17 – 19. Koulutuksessa käydään läpi perusasioita verkko-opetuksesta sekä tutustutaan ilmaiseen ja helppokäyttöiseen Jitsi-ohjelmaan ja osallistujien kutsumiseen verkkokurssille. Kouluttajana toimii Enter ry:n kouluttaja ja vertaisohjaaja Maarit Fred.

Ilmoittaudu kurssisihteerille, ksenia.peltovuori@ksl.fi, tiistaihin 16.6. mennessä. Kerro sähköpostissa nimesi, edustamasti yhdistys sekä mahdolliset kysymykset ja toiveet kouluttajalle.

Facebookin mahdollisuudet kurssitoiminnassa -koulutus keskiviikkona 19.8.2020 klo 17 – 19. Koulutus on maksuton ja kohdennettu KSL:n kurssijärjestäjille. Kouluttajana toimii yhdistysviestinnän asiantuntija Heidi Haataja. Ilmoittautumiset 16.8. mennessä kurssisihteerille, ksenia.peltovuori@ksl.fi. Kerro sähköpostissa nimesi, edustamasti yhdistys sekä mahdolliset kysymykset ja toiveet kouluttajalle.

Koulutustoiveita ja -tarpeita? Kerro meille! Haluamme tukea teitä kurssijärjestäjiämme tarjoamalla tulevana syksynä koulutusta kiinnostuksenne ja tarpeidenne mukaan. Millaisesta koulutuksesta järjestönne hyötyisi, mikä edistäisi kurssien toteuttamista myös poikkeusaikana, millaista tukea kaipaatte sähköisten ympäristöjen hyödyntämisessä ja kurssien siirtämisessä verkkoon? Kertokaa toiveistanne kurssisihteerille sähköpostitse, ksenia.peltovuori@ksl.fi.