Saimme eilen uuden jäsenen työyhteisöömme, kun Kai Artes aloitti kulttuurituottaja Jutta Lithoviuksen perhevapaan sijaisena.

Artes on koulutukseltaan kulttuurituottaja ja hän on työskennellyt kulttuuritapahtumien ja projektien parissa yli kaksikymmentä vuotta. KSL-opintokeskukseen hän siirtyy Alpo Aaltokoski Companyn tuotantopäällikön tehtävistä.

Artes työskentelee Helsingin toimistolla, mutta hän vastaa valtakunnallisesti kulttuuritoiminnan toteuttamisesta ja kehittämisestä. Yksi hänen työtehtävistään on ideoida ja toteuttaa kulttuuriaktivismihankkeita, jossa yhdistyy yhteiskunnallisuus ja kulttuuritoiminta. Lisäksi hän ylläpitää KSL:n kulttuuritoiminnan verkostoja sekä osallistuu kulttuuritapahtumien ja -verkostojen toimintaan ja tuottamiseen.

Millä mielin tulet KSL-opintokeskukseen?

– On mukavaa saada työyhteisö, sillä edellisessä työpaikassani olin ainoa työntekijä. KSL on minulle tuttu yhteistyökumppani Kansainvälisen vapaaehtoistyön sekä Kepan Maailma kylässä –festarin kautta. Muutenkin järjestötyö on minulle tuttua ja mieluista, sanoo Kai, jonka harrastuksiin kuuluu kalastus, purjehdus, kävely, valokuvaus ja lukeminen.

Toivotamme Kain lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme!

Tavoitat Kain sähköpostitse kai.artes@ksl.fi tai puhelimitse 040 725 6171.

KSL-opintokeskuksen kulttuuritoiminta on kulttuuriaktivismia: kantaaottavaa kulttuuria, johon jokaisella on mahdollisuus osallistua.