Kulttuurituottajamme Jutta Lithovius palasi perhevapaalta elokuun alussa.

–Töihin oli mukava palata. Syksy tuo tullessaan monia mielenkiintoisia yhteistyöprojekteja tarinateatterista työväenkirjallisuuden päivään. Sijaiseni on tehnyt erinomaista työtä ja on helppo palata takaisin tekemään KSL:n kulttuuritoimintaa ja kulttuuriaktivismia. Tästä on hyvä jatkaa.

Kulttuurituottajan sijaisena toiminut Kai Artes siirtyy tapahtumatuottajaksi/viestintäkoordinaattoriksi FinnAgoraan Budapestiin. FinnAgora on Suomen Instituutti, joka edistää Suomen, suomalaisen kulttuurin, tieteellisen tutkimuksen sekä elinkeinoelämän tunnettuutta ja näkyvyyttä Unkarissa ja sen lähialueilla.

– Odotan innolla uusia tehtäviä, jossa pääsen järjestämään monenlaisia tapahtumia näyttelyistä konsertteihin ja työpajoihin Budapestissa ja eri puolilla Unkaria.

Toivotamme Jutan lämpimästi tervetulleeksi takaisin työyhteisöömme ja Kaille menestyksekästä uraa FinnAgorassa!

Tavoitat kulttuurituottaja Jutta Lithoviuksen sähköpostitse jutta.lithovius@ksl.fi tai puhelimitse 0400 308 509.

KSL-opintokeskuksen kulttuuritoiminta perustuu kulttuuriaktivismiin: se on yhteiskunnallisesti kantaaottavaa kulttuuria, johon kaikilla on mahdollisuus osallistua. Teemme monenlaista yhteistyötä kulttuuriaktivismin saralla järjestöjen ja erilaisten toimintaryhmien kanssa.