Kysyimme KSL-kurssiyhdyshenkilöiltä kurssipalveluiden tarpeellisuudesta ja käytettävyydestä. Keväällä kyselyyn osallistuneista ylivoimainen enemmistö haluaa jatkaa kurssiyhteistyötä KSL-opintokeskuksen kanssa.

-Erityisen tyytyväisiä oltiin saatuun neuvontaan ja yhteistyöhön sekä sähköiseen kurssijärjestelmään Tiramisuun. Myös julkaisuja ja opintomateriaaleja kehuttiin, ja niistä koettiin olevan apua kurssisuunnittelussa, kertoo kurssisihteeri Niina Kari.

Vastanneet kokivat kurssien järjestämisen pääosin helpoksi ja monet olivat täysin tyytyväisiä tämänhetkisiin KSL-opintokeskuksen palveluihin. Kyselyssä selvitettiin myös viestinnän tavoitettavuutta sekä palveluiden tunnettuutta kurssijärjestäjien kesken.

– Etsimme kyselyssä myös kehittämiskohteita, joihin tartumme kuluvan syksyn aikana. Tulevaisuudessa parannamme entisestään Tiramisua, muokkaamme osallistujatietojen keräyslomaketta ja tiedotamme entistä paremmin palveluistamme.

KSL-opintokeskuksen teetti kurssiyhteistyökumppaneille yhdyshenkilökyselyn keväällä 2018. Kysely on osa KSL:n laadunvalvontaa ja siihen vastasi yli puolet kurssijärjestäjistä.

Kuva: Turun Naiskeskus

> Lue lisää kurssituen hakemisesta

Lisätietoja: kurssisihteeri Niina Kari, niina.kari@ksl.fi, 040 669 4663.