Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat murroksessa ja kehityksen suuntaan voidaan vaikuttaa. Sosiaaliset osuuskunnat ja yhteiskunnallinen yrittäjyys tarjoavat ihmisläheisen ja tehokkaan tavan uusien palvelujen järjestämiseen.

Mitä sosiaaliset osuuskunnat ovat ja millaisia ratkaisuja osuuskunnilla ja yhteiskunnallisilla yrityksillä on tarjottavana palvelujen järjestämiseksi? Miten julkisia hankintoja voidaan ohjata osuuskuntien ja yhteiskunnallisten yritysten vahvistamiseksi?

Seminaari järjestetään Helsingissä torstaina 14.12.2017 kello 13.30-16 Pellervossa os. Simonkatu 6.

Puheenvuorot 

Jaana Pirkkalainen (Osuuskunta Väenvoima): Yhteisötalous ja sosiaaliset osuuskunnat
Sami Karhu (Pellervo-Seura): Osuustoimintaa sote-palveluihin
Harri Kostilainen (Finsern): Yhteiskunnalliset yritykset palvelujen tuottajana
Jarmo Hänninen (Coop Finland): Mitä uusi hankintalaki mahdollistaa?

Seminaarin juontajana toimii KSL-opintokeskuksen koulutustuottaja Jukka Peltokoski ja se lähetetään Pellervon Youtubessa. Tästä voit seurata lähetystä

Ilmoittautuminen

Osallistujamäärä on rajoitettu, joten ilmoittaudu Jukka Peltokoskelle sähköpostitse jukka.peltokoski@ksl.fi  tai puhelimitse 0400 265 919. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, joten ilmoitathan mahdollisesta erikoisruokavaliostasi.

Seminaari järjestetään KSL-opintokeskuksen, Coop Finlandin ja Pellervo-Seuran yhteistyönä. Kuluttajaosuustoiminnan Säätiö on tukenut tilaisuutta.

> Tutustu KSL-opintokeskuksen Yhteisötalous ja sosiaaliset osuuskunnat Euroopassa ja Italian sosiaaliset osuuskunnat -julkaisuihin.