Oletko sinä uusi työkaverimme monipuolisessa järjestö- ja oppilaitosmaailmaa yhdistävässä KSL-opintokeskuksessa?  

Haemme joukkoomme osa-aikaista (50%) opettajaa aikuisten maahanmuuttajien toiminnalliseen lukutaito-opetukseen ajalle 1.10.2018 – 28.2.2019. Työsuhde jatkuu mahdollisesti 30.6.2019 saakka. Työskentelypaikka on Helsingissä.  

Opetamme ryhmää aikuisia maahanmuuttajia, joiden on arvioitu hyötyvän erityisesti aktiiviseen toimintaan kytketystä opiskelusta, ja joilla mahdollisesti on erilaisia oppimisen ongelmia. Opetus sisältää mm. luku- ja kirjoitustaidon, suomen kielen sekä yhteiskuntataitojen opetusta. Osa oppimisesta tapahtuu erilaisissa vuorovaikutustilanteissa esimerkiksi järjestöjen vapaaehtoistyössä tai muussa toiminnassa. 

Ryhmä opiskelee päivittäin klo 9-15 välisenä aikana. Opettaja työskentelee työparina toisen osa-aikaisen opettajan kanssa. Molemmat opettavat pääsääntöisesti 2-3 päivää viikossa. Opetustehtävän tukena on KSL-opintokeskuksen pedagoginen henkilökunta.  

Edellytämme: 

  • kokemusta aikuisten maahanmuuttajien luku- ja kirjoitustaidon opetuksesta 
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja pedagogista pätevyyttä 
  • kokemusta ja innostusta toiminnallisuuden hyödyntämisestä oppimisessa.

Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet työssäsi joustava ja työotteesi on kehittävä. Sinulla on mahdollisesti osaamista erityisopetuksesta. Arvostamme järjestötoiminnan tuntemusta ja toivomme, että arvomaailmasi kohtaa arvojemme kanssa. 

Lisätietoja tehtävästä  antaa pääsihteeri, opintojohtaja Tuula Kumpumäki puhelimitse 050 323 9143 tai sähköpostitse tuula.kumpumaki@ksl.fi. 

Lähetä hakemus ansioluetteloineen sähköpostitse Tuula Kumpumäelle 26.9.2018 klo 16 mennessä.

Haastattelut järjestetään ma 1.10. klo 14-14.30 ja ti 2.10. klo 14-14.30 os. Lintulahdenkatu 10, Helsinki. Haastatteluun kutsutaan erikseen. 

KSL-opintokeskus on järjestöjen kouluttaja ja valtakunnallinen vasemmistolainen aikuisoppilaitos. Tuemme kansalaisyhteiskuntaa kehittämällä, kouluttamalla ja tarjoamalla työkaluja tavoitteelliseen järjestötyöhön. Koulutuksemme edistävät yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointia. Maahanmuuttajien luku- ja kirjoituskoulutus on uutta, kehittyvää toimintaamme.