Oletko sinä uusi työkaverimme järjestö- ja oppilaitosmaailmaa yhdistävässä toimintaympäristössä, KSL-opintokeskuksessa? Haemme kulttuuriaktivismista, tapahtumatuotannosta sekä järjestötoiminnasta ja oppimisesta innostuvaa

KULTTUURITUOTTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen (80 %) Helsinkiin.

Kansan Sivistystyön liitto KSL ry ja KSL-opintokeskus järjestää erilaista sivistys- ja kulttuuritoimintaa sekä koulutusta järjestöjen opinnollisen toiminnan tueksi.

Kulttuurituottajana vastaat KSL:n sivistys- ja kulttuuritoiminnan toteuttamisesta ja kehittämisestä. Ideoit ja toteutat kulttuuriaktivismihankkeita, osallistut kulttuuritapahtumien tuottamiseen ja olet mukana verkostoissa. Tehtävään kuuluu myös kouluttamista.  Erityispainotuksena tehtävässä on yhteiskunnallisuutta ja kulttuuritoimintaa yhdistävä kulttuuriaktivismi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää

  • kokemusta ja näyttöä kulttuurituottamisesta sekä palvelumuotoilusta asiakaslähtöisesti
  • kokemusta ja osaamista kulttuuritoiminasta osana yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta
  • pedagogista osaamista ja kokemusta kouluttajana tai ohjaajana toimimisesta
  • sosiaalisen median kanavien hallintaa
  • KSL:n toiminnan ja muun vapaan sivistystyön sekä KSL:n toimintaympäristön ja lähiverkostojen tuntemusta
  • soveltuvaa tutkintoa tai vastaavaa osaamista

Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja kehittävää työotetta. Sinulle on luontevaa toimia erilaisissa verkoissa ja myös hanketoiminta on sinulle tuttua.

Lisäksi sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito on eduksi. Jaat myös KSL:n arvomaailman.

KSL:ssa sinua odottaa mukava työyhteisö, kiinnostava ja kehittämisen mahdollistava työtehtävä sekä hyvät henkilöstöedut ja joustavat työskentelymahdollisuudet. Tehtävä asettuu KSL:n palkkajärjestelmässä vaativuusryhmään 12, jonka 80 % työajan mukainen palkka on 2906,71 e/kk. Tehtävään kuuluu ilta- ja/tai viikonlopputyötä sekä matkustusta Suomessa.

Tehtävä alkaa viimeistään 2.8. tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri, opintojohtaja Tuula Kumpumäki tuula.kumpumaki@ksl.fi ja kulttuurituottaja Jutta Lithovius puh. 0400 308 509 (puhelut ti 30.3. klo 12–15 ja ke 7.4. klo 8.30–10).

Lähetä hakemuksesi s-postilla tuula.kumpumaki@ksl.fi viimeistään 9.4.2021. Yhdistä hakemus ja CV yhdeksi pdf-tiedostoksi, jonka nimeät omalla nimelläsi. Haastattelut järjestetään 20.4. ja 22.4. klo 9–15 Helsingissä, osoitteessa Lintulahdenkatu 10 tai etäyhteydellä Teamsissä. Haastatteluun kutsutaan erikseen.

Kansan Sivistystyön Liitto KSL ry on vasemmistolainen järjestö, joka toteuttaa kulttuuri- ja sivistystoimintaa yhdessä jäsentensä ja yhteistyökumppaneidensa kanssa. KSL ry ylläpitää KSL-opintokeskusta, joka on valtakunnallinen vapaan sivistystyön oppilaitos.

KSL:n kulttuuriaktivismi on yhteiskunnallisesti kantaaottavaa kulttuuria, johon kaikilla on mahdollisuus osallistua. Järjestöille kulttuuriaktivismi on mahdollisuus saada uutta näkökulmaa ja erilaisia luovia tapoja vaikuttamistyöhön esimerkiksi työpajojen, tapahtumien ja hankkeiden merkeissä. Tutustu toimintaamme www.ksl.fi