Järjestämme maksuttoman kolmiosaisen kouluttajakoulutuksen henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet toimimaan freelance-kouluttajanamme.

– Haluamme laajentaa ja vahvistaa omaa freelance-kouluttajaverkostoamme. Sen vuoksi toivomme, että hakijalla on mahdollisuus sitoutua toimimaan freelance-kouluttajanamme vähintään parin vuoden ajan oman tilanteensa mukaan, sanoo KSL-opintokeskuksen koulutuspäällikkö Tarja Muukkonen ja jatkaa, etsimme toimijoita, jotka haluavat kouluttaa järjestöjä. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta opettamisesta tai ohjaamisesta, mutta erilaiset osaamiset ja järjestötuntemus ovat eduksi hakiessasi.

Koulutuksen sisällöt liittyvät koulutuksen suunnitteluun ja toteutukseen sekä erilaisiin tapoihin ohjata aikuisten ryhmää.

– Koulutuksessa opitaan, miten ryhmä toimii ja millaisilla menetelmillä voi opettaa ja tukea oppimista. Kouluttajakoulutuksen käyneet ymmärtävät erilaisia oppimiskäsityksiä ja osaavat myös käyttää tietojaan.

Koulutuksessa on lähipäiviä, webinaareja ja välitehtäviä.

– Toteuttamamme pedagogiikka on kriittistä ja osallistavaa. Kouluttajina toimivat kokeneet kouluttajamme.

Aikataulu:

  1. lähitapaaminen pe-la 20.–21.3.2020
  2. lähitapaaminen pe-la 3.–4.4.2020
  3. lähitapaaminen pe-la 24.–25.4.2020

Koulutus on osallistujille maksuton (arvo 1100 €) ja sisältää opetuksen, materiaalit, majoituksen 2 hengen huoneessa sekä päivän aikana ruokailut. Lähitapaamiset ovat pääkaupunkiseudulla. Webinaariosallistuminen tapahtuu omalla tietokoneella kotoa käsin.

> Tutustu koulutukseen tarkemmin
> Hae kouluttajakoulutukseen 20.1.2020 mennessä. Valinnoista ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti sähköpostilla perjantaina 31.1.2020.
> Katso video aiemmin koulutukseen osallistuneiden kokemuksista
> Koulutusajatuksemme

Lisätietoja:
koulutuspäällikkö Tarja Muukkonen
tarja.muukkonen@ksl.fi
050 594 2951

koulutustuottaja Kristiina Sirola-Korhonen
krissu.sirola-korhonen@ksl.fi
040 684 1313