Riimejä takataskussa ja haluat ottaa kantaa musiikilla?

Järjestämme toukokuussa Laulu ottaa kantaa –etäbiisityöpajan, jolle pääset mukaan omalta kotisohvaltasi. Kantaaottavia lauluja työstetään virtuaalisesti kuplettipoppari Jukka Takalon ohjauksessa.

– Järjestimme alkuvuodesta Jyväskylässä suuren suosion saaneen biisityöpajan ja halusimme jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötä Takalon kanssa. Nyt, kun lähiopetus ei ole mahdollista saimme ajatuksen siirtää työpajan verkossa toteutettavaksi, kertoo KSL:n kulttuurituottaja Jutta Lithovius.

Takalo tunnetaan itsekin kantaa ottavista lauluista. Tuorein niistä lienee korona-ajasta ammentava Hajurako -biisi, jossa Takalo hiihtää jäällä ja laulaa käsidesivesipesusta.

Etätyöpajassa työstetään yhden tai useamman kantaaottavan biisin sanoitus ja sävelmä sekä saadaan vinkkejä musiikin taltiointiin ja esityksen videointiin. Jokainen osallistuja saa ryhmäopetuksen lisäksi myös yksilöohjausta.

Aikataulu
ma 11.5. klo 17–20
to 14.5. klo 17–20
ma 18.5. klo 17–20
to 21.5. klo 17–20
pe 22.5. klo 20 Laulu ottaa kantaa -Facebook -liveklubi

Kerro hakemuksessa kuka olet ja miksi haluat osallistua etäbiisityöpajaan. Mukaan otetaan 10 henkilöä ja hakijoille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 6.5.

> Laulu ottaa kantaa -etätyöpajanklubi pe 22.5.

> Hae maksuttomaan etätyöpajaan 3.5.2020 mennessä

> Etätyöpaja Facebookissa

Kuva: Janne-Pekka Manninen

KSL-opintokeskuksen kulttuuritoiminta perustuu kulttuuriaktivismiin: se on yhteiskunnallisesti kantaaottavaa kulttuuria, johon kaikilla on mahdollisuus osallistua. Teemme monenlaista yhteistyötä kulttuuriaktivismin saralla järjestöjen kanssa.